Sektörünün köklü markaları arasında yer alan Cisa Armatür, her yıl olduğu gibi bu yıl da hedef kitlesinin karşısına yeniliklerle çıktı. Markanın gündemindeki çalışmaları firma yetkilisi Cihad Uslu ile konuştuk. 

Cisa Armatür’ün geçmişten bugüne geldiği noktayı anlatır mısınız? Üretim kapasiteniz ne kadar?

Cisa Armatür olarak 1987’den bu yana sektördeyiz. Cisa Armatür, sektöre pirinç lavabo sifonlar ve duş troblemleri üreterek başlamıştır. Sonrasında değişecek piyasa şartları ile armatür, musluk üretimine devam etmiştir. İstanbul Karaköy’de 40 m’ başlayan serüven bugün Gümüşova OSB/Düzce’de bulunan 8000 m’ kapalı alana sahip üretim tesisinde devam etmektedir. Şuan yeni üretim tesisimizde yeni eklenen makine ve teçhizatlar ile birlikte yüzde 70 kapasite ile çalışmaktayız. Gelen talepler doğrultusunda kapasitemizi artırabiliriz.

Storm serinizin özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

Storm serimiz 2020 yılının yeni serisi ve tamamen Cisa Armatür’ün tasarımıdır. Uzun ve düz hatları ile lavabo ve banyolarınıza değer katacak olan bu serimizde 2020 kataloğumuzda yerini aldı. 
ANTİK Serisi Lavabo ürününüzün özellikleri nedir?
Antik serisi lavabo armatürümüz eskitme tarzı kaplama dediğimiz özel bir işlem ile bu görüntüye kavuşmaktadır. Eskitme tarzı mobilya ve ahşap ile kombinlenerek ortama şık bir hava katabilir. Ayrıca bu ürünümüz üzerindeki özel kaplama sebebiyle ortamdaki dayanıklılığı artırılmıştır.

Bir diğer önemli ürününüz Robin. Bu ürününüzün özellikleri nedir?

Robin serimiz kare hatlarıyla müşterilerimiz beğenisine sunuyoruz. Robin Serisi de Cisa tasarımı bir üründür. Robin serimiz minimal hatları ve tasarımıyla oldukça fazla ilgi görüyor. Su tasarrufu sağlayan aerator ve borusuyla evye bataryamız oldukça ilgi çekiyor.

Ürünlerinizin su verimliliğine katkısı nedir? 

Cisa Armatür olarak yaptığımız işin de neticesinde su verimliliğini önemsiyoruz. Türkiye’de ve dünyada su verimliliğini artırmak için yapılan kampanyaları görüyor ve destekliyoruz. Ürünlerimizde tasarruflu aerator kullanarak bizde Cisa Armatür olarak katlı sağlıyoruz.

Gusto Robot banyo bataryanızın özelliklerini öğrenebilir miyiz?

Gusto serisi robot banyo bataryası, tamamı ile sarı dediğimiz malzemeden üretilmiş olup tamamen banyodaki işlevselliğe göre tasarlanmıştır. Değişik kaplama seçenekleri ile müşterilerimizin beğenisine sunmuş olduğumuz bu seri oldukça ilgi çekiyor.
Mutfak bataryaları insan sağlığı için önemli. Burada kullanılacak batarya seçiminde neye dikkat edilmeli? Sizin ürünlerinizin bu konudaki avantajı nedir?
Tüm bataryaları tasarlarken ve üretim aşamasında ilk önceliğimiz insan sağlığı. Piyasada fiyat rekabet ortamında ekonomik diye tamir edilen insan sağlığını hiçe sayan ürünleri tasvip etmiyoruz ve insan sağlığının ücretten çok çok önce geldiğini vurguluyoruz, fakat ne yazık ki günümüzde nihai tüketicilerin fark edemeyeceği tarzda materyaller kullanılmaktadır. Cisa olarak tüm ürünlerimizde buna dikkat ederek doğru ve sağlıklı materyaller kullanmaktayız.