Kalitesi kadar tasarım çizgisiyle öne çıkan Cisa Armatür, her yıl olduğu gibi bu yıl da hedef kitlesinin karşısına yeniliklerle çıktı. İstanbul CNREXPO’da 10-14 Mart tarihlerinde gerçekleşen UNICERA’ya katılan Cisa Armatür, mevcut ürünlerini ve yeni serilerini burada sergiledi. 

STORM SERİSİ İLE BANYOLARDA SADELİĞİN ŞIKLIĞI

Markanın yeni ürünleri arasında yer alan Storm serisi hem işlevselliği hem de tasarımıyla kullanıcına değer katıyor. Uzun ve düz hatlara sahip olan Storm, lavabo ve banyolara yeni bir soluk getiriyor. 
Cisa Armatür’ün fuarda sergilediği bir diğer serisi ise Antik serisi lavabo armatürleri. Eskitme tarzı kaplama denilen özel bir işlem ile bu görüntüye kavuşturulan Antik serisi, geçmişin ruhunu ıslak mekanlara yansıtmak isteyenler için özel bir seçenek sunuyor. Antik serisi, eskitme tarzı mobilya ve ahşap ile kombinlenerek ortama şık bir hava katıyor. 

1987 yılından bu yana faaliyet gösteren Cisa Armatür, sektöre pirinç lavabo sifonlar ve duş troblemleri üreterek adım attığı bu sektörde bugün birçok önemli başarıya imza atıyor. Gümüşova OSB/Düzce’de bulunan 8000 m’ kapalı alana sahip üretim tesisinde çalışmalarını sürdüren firmanın UNICERA’da yer alan standı fuar süresince yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.