Sistem Çatı, çatı ve cephe uygulamalarında edindiği tecrübe ile bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sundu. Bu başarısında projeye özel çözümler sunmasının yanı sıra uygulamadaki titizliğinin de rolü büyük. Markanın başarısını Genel Müdürü Semih Dede ile konuştuk.

METAL KAPLAMA İLE YAPILAR DAHA HAFİF

Metal çatı ve cephe tasarımı ve uygulaması ile inşaat sektörüne hizmet veren Sistem Çatı, iş disiplini ile sektörün öncelikli tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Bugüne kadar birçok projeye çözüm sunan markanın hizmetini verdiği uygulamalardan biri de çinko çatı ve cephe kaplamaları. Bu alanda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Müdürü Semih Dede, çinko çatı ve cephe kaplamalarının en önemli avantajının uzun ömürlü olmasının yanı sıra geri dönüşebilmesi olması olduğunu vurguluyor. Bu yönüyle çevreci bir ürün olduğunun altını çizen Dede, kil esaslı kiremit çatılarda metrekarede 65 kg ağırlık oluşuyorken, metal çatılarda ise bu ağırlığın yaklaşık 7 kg’a kadar düşmesine dikkat çekerek metal kaplamaların daha hafif olduğunu vurguluyor. 

Sektörde uzun yıllar edindiğim tecrübe neticesinde 2001 yılında İstanbul’da kurulan Sistem Çatı, metal çatı ve cephe tasarımı ve uygulaması ile inşaat sektörüne hizmet veriyor. Ürün portföyü içerisinde titanyum, çinko, bakır, alüminyum çatı ve cephe kaplaması yer alan firma villa, apartman gibi konut yapılarının yanı sıra hastane, okul gibi farklı tipolojideki yapıların cephe ve çatılarında bu uygulamaları gerçekleştiriyor. Profesyonel ekibi ile müşterilerine çözüm sunan firma, yeni teknolojileri yakından takip ederek müşterilerine projenin ihtiyacına uygun en doğru çözümü sunmaya odaklanıyor. Sistem Çatı projeye uygun en doğru cephe kaplamasını tercih ederek müşterilerine sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, kullanım amaçlarına uygun ve estetik bir çözüm sunuyor.