Sanko Holding, 1995 yılında Adıyaman Çimento Fabrikasının özelleşmesiyle sektöre yatırım yapmıştır. 2007 yılında Çimko Çimento ve Beton San. Tic. A.Ş. Kahramanmaraş Narlı şubesiyle büyümesini sürdürmüştür. Çimko; Adıyaman, Kahramanmaraş Narlı Çimento fabrikaları, Gaziantep paketleme tesisi, Kilis Paketleme tesisi ve bölgedeki 21 beton santrali ile sektörde ve bölgede etkinliğini sürdürmektedir. Narlı fabrikası 3.300.000 ton/yıl klinker üretim kapasitesiyle Türkiye’nin bu alanda en büyük kapasitesine sahip tesislerindendir.

LAYHER İLE RİSKLERİ MİNİMİZE ETTİ

British Safety Council 5 yıldız denetiminden de geçen Çimko Çimento, iş sağlığı ve güvenliği yönetimini alışılmışın dışında modern-bilimsel yöntemlerle yapmaktadır. Operasyonel mükemmelliği hedefleyen Çimko; beklenmedik arızalarla yapılan plansız bakımlarda, acil müdahalelerin gerektirdiği fazla mesailerde iş kazalarının çok yaşandığı ortamların farkında olduğunu 2022’nin ilk çeyreğindeki planlı duruşta Layher İskele kalitesini tercih ederek, bu alandaki riskleri minimize etme hedefindeki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Layher Allround® (Flanşlı) Sistem malzemeleri ile alanında uzman kadrosuyla iskele kurulum ve kiralama hizmeti veren Varlı Proje, Çimko Çimento’nun 2022 planlı duruşuna profesyonel bir katkı sağlamıştır.

DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI

3 FARKLI NOKTADA LOJİSİTİK DAĞITIM MERKEZİ

Layher Türkiye; Almanya fabrika ile hızlı aksiyon alarak düzenli periyotlarda malzeme tedarik etmektedir. Bunun yanı sıra Kocaeli’de, İzmir’de ve Ankara’da bulunan 3 farklı noktadaki lojistik dağıtım merkezleri ve Türkiye’nin farklı noktalarındaki partnerleri aracılığıyla paydaşlarının her geçen gün büyüyen taleplerine karşılık daha fazla stok tutarak hizmet vermektedir.