Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, yeni vizyon yolculuğunda dijitalleşmeyi stratejik önceliklerinden biri olarak belirledi. Bu strateji ile yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi amaçlayan TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ile sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i düzenliyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE ODAKLANILACAK

“Gelecek için Sürdürülebilir Türk Çimentosu” ana teması ile düzenlenen bu yeni program serisinin alt tema başlıkları; Çimento Sektörü Sürdürülebilirlik Yaklaşımları, Döngüsel Ekonomi, Yeşil Ürün Çerçevesinde Sürdürülebilir ve Rekabetçi Üretim, Enerjide Yeşil Dönüşüm, Dijital Çimento, Yeşil Çimento, Gelişen Teknolojiler ve İnovasyon olarak belirlendi. Etkinlik sadece kayıtlı katılımcıların giriş yapabileceği dijital platform üzerinden yapılacak.
 
Ulusal ve uluslararası katılımcılar ve firmalar ile Türkiye çimento sektörü yetkilileri, platform içerisinde yer alan kişiler ile mesajlaşma, sanal stantları ziyaret etme, firma listesinden istediği firmayı seçerek firma ile birebir randevulu görüşme,  firma katalog ve bilgilerini anında edinme, firmaya mesaj atma imkanına sahip olacak. Sanal kongre salonlarında oturumlara katılan dinleyiciler, chat üzerinden soru sorup, cevap alabilecek.