Çilek Havuz yakın zamanda Sancaktepe’deki yeni adresine taşındı. Bu yeni yatırımınız kapsamında neler yaptınız?

1992 yılında İstanbul Kartal’da kurulan firmamızı, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar neticesinde bu yıl Sancaktepe’de yer alan, tamamen firmamızın hizmetinde olan Çilek Plaza isimli yeni ofis binamıza taşıdık. Beş kattan oluşan ofisimizde pazarlama, showroom, yönetim depo yemekhane birimleri yer alıyor. Havuz, sauna, SPA gibi işlevselliği kadar tasarımıyla da önemli olan bu sosyal alanları, müşteriler evlerinde ya da projelerinde gerçekleştirmek istediğinde yalnızca tasarım üzerinde değil uygulanmış halini de görmek, fikir edinmek istiyor. Bu nedenle yeni ofisimizin bir katını müşterilerimize SPA, havuz, sauna deneyimini yaşatacak showroom olarak tasarladık. Böylelikle müşteri sistemin teknik olarak nasıl çalıştığı, tasarım seçenekleri gibi konular hakkında bilgi edinebiliyor. Müşteri gerekli ölçüleri ve talepleri belirtmesi ardından mimarımız üç boyutlu çizimi kendisine anında sunabiliyor. Ardından ise kendisine fiyat teklifini sunuyoruz. Üretim aşamasında havuz projelerinde konforu, kaliteyi sağlayacak su yalıtımı gibi tüm uygulamaları da gerçekleştiriyoruz. Yerinde gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile müşteriye işimizdeki titizliği göstermiş, müşterimizin güvenini bir kez daha kazanmış oluyoruz. Ayrıca tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında hızlı bir şekilde veriyor olmamız müşterimize zaman ve maliyet avantajı da sunuyor. 

Çilek Havuz için 2019 yılı nasıl geçti?

Firmamız için 2019 yılı çok güzel geçti. Seba, Simit Sarayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Doublee tree, Çamsan gibi müşterilerimizin SPA ve havuz alanlarını tamamladık. Şahsi referanslarda 2019’da oldukça iyiydi. Ayrıca yurt dışı işlerimiz de hem ürün satışı hem de proje olarak iyiydi. Ancak ülkemizde yaşanan Corona virüsü nedeniyle Afrika, Irak, Kosova, Azerbeycan’daki projelerimizi bir süreliğine askıya almak durumunda kaldık. 2019’dan bize kalan güzel müşterilerimiz oldu. Onların vasıtasıyla yurtiçinde yeni projeler için görüşüyoruz. 2020 yönelik hedeflerimiz kapsamında yurtiçinde ve yurtdışında güzel bağlantılarımız oldu. Virüs salgınından sonra hem ülkemiz ekonomisine sağlayacağımız katkının ve hem de şirketimizin büyüme oranının daha yüksek olacağına inanıyorum.

Müşterilerinize verdiğiniz hizmetler hakkında bilgi verir misiniz?

Müşterilerimize yani Çilek Havuz ailesine katılan her bireye, gerek kurumsal gerek hususi olarak hayal ettiği havuz, SPA ve ıslak zemin imalatlarında sonsuz deneyim ve hizmetlerimizi paylaşıyoruz. Havuz veya SPA alanlarını anahtar teslim yaparak teslim ediyoruz. Müşterimizi işin başında durmasına gerek duymadan, tarafımızca çizilen 3 boyutlu tasarımları sunuyor ve işin sonunda sadece işin keyfini yaşamaya davet ediyoruz. Çilek Havuz olarak işimize aşık olmanın yanı sıra müşterimizin mutlu olması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Daha açık konuşmak gerekirse nasıl ki anne ve baba evlatlarının başarısı ile övünüyorsa, biz de tabiri caizse işimize bebek gibi bakıyor ve övünüyoruz.

Çilek Havuz ailesi olarak başarılarınızın sırrı nedir?

Çilek Havuz ailesi olarak başarımızın tek sırrı müşteri gibi düşünebilmek. Çünkü inanın dürüst olunca ve karşı taraf için de en iyisini düşününce başarı da müşteri de kendiliğinden oluşuyor. Çilek Havuz ailesi 14 kişilik bir ekipten oluşuyor. Bu arada buradan tüm Çilek Havuz ekibine emekleri, ince düşünceleri için teşekkür ediyorum.