Ürün ve hizmet kalitesi ile öne çıkan Chryso, teknik uzmanlığıylara farklı ihtiyaçlara çözüm sunmaya devam ediyor. Markanın öne çıkan ürünlerinden biri de CHRYSO®Tera. 
Teşhis aşamasından projenin tamamlanmasına kadar özelleştirilmiş destek sunan CHRYSO®Tera, özellikleri ile kullanıldığı alanlara avantaj sunuyor. 

DAHA HIZLI VE OPTİMİZE KALP DOLDURMA

Tünel segmentlerinin üretimindeki sorunlara cevap veren CHRYSO®Tera, geleneksel somut performans göstergelerine (işlenebilirlik, azaltılmış su tüketimi, kullanım kolaylığı, mekanik dayanım vb.) katkı sağlıyor. 
CHRYSO ekibinin yenilikçi yaklaşımı, tünel segmentlerinin üretimine özgü üç performans göstergesine odaklanıyor. Betonun uygun şekilde yerleştirilmesi (daha hızlı ve optimize kalıp doldurma, titreşim davranışı) • Beton tesviye (yuvarlak kalıp - düzgün bir yüzey elde etmek) • Son işlem kalitesi (ekstra ürünün daha kolay ve daha hızlı şekilde bitirilmesi) 

CHRYSO®Tera Lab, özel katkılar geliştirmek için Tera Sim, Tera Finish ve Tera Compacolarak  üç yenilikçi laboratuvar testi sunuyor. CHRYSO  Ar-Ge ekiplerinin geliştirdiği bu üç test beton kalıplama, titreşim reaksiyonları, kaplama kalitesi ve mala ile yerleştirme kolaylığının yanı sıra hatta sıkıştırma hızı ve çimento macunu artışı gibi spesifik kriterleri değerlendiriyor. Bu laboratuar çalışma aşaması, bir dizi CHRYSO®Tera katkı maddesi sunulmasını ve özel performans gereksinimlerini karşılarken; üretimi optimize edilmesini sağlıyor.