Üstün özellikleri ve ünlü Daikin kalitesi ile konut, iş yeri ve villalarda tercih nedeni olan yeni ürün Daikin Premix VZ, yüksek performansının yanı sıra tasarruf ve çevre dostu özellikleriyle de ilgi odağı oluyor. Daikin’in Hendek’teki fabrikasında üretilen Daikin Premix VZ kombi, tasarrufun yanı sıra ısıtma konforunu artıran ‘yüksek modülasyon oranı’ özelliğiyle dikkat çekiyor.

İki yıl önce segmentinin en küçük hacimli yoğuşmalı kombisi Daikin Premix NDJ ile sektörde iddiasını ortaya koyan Japon devi Daikin, teknoloji ve tasarrufun bir araya geldiği, çevre dostu ürünü tam yoğuşmalı Daikin Premix VZ kombiyi de tüketici ile buluşturdu. Daikin’in Hendek’teki fabrikasında markanın dünyaca ünlü kalitesiyle üretilen çevre dostu Premix VZ, yüksek modülasyon ve tasarruf özelliklerinin yanı sıra optimum performansıyla ısıtma pazarının bu yöndeki ihtiyaçlarına en efektif çözümlerden biri olarak öne çıkıyor. 

Soğutmadan sonra ısıtma pazarında da fark yaratan ürünleriyle sektörün standartlarını belirleyen Daikin’in ürünü tam yoğuşmalı Daikin Premix VZ kombi, yüksek modülasyon oranına sahip. Elektronik kumanda tarafından otomatik olarak sağlanan 1/6 oranındaki modülasyon sayesinde brülör ve frekans kontrollü fan gücü ihtiyaca göre ayarlanabiliyor ve böylece cihazın dur/kalk yaparak çalışmasının önüne geçiliyor. Isıtma konforunu artıran bu özellik, sistem kayıplarını minimize ederken aynı zamanda ateşleme sırasına oluşan zararlı emisyonları da etkisizleştiriyor. 

ÇEVRE DOSTU

ErP yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanan tam yoğuşmalı kombi Daikin Premix VZ’nin full alev modülasyonu, frekans kontrollü pompası ve fanı enerji tasarrufu sağlayarak tüketicinin cebini koruyor. Enerji performansını ve tasarrufu bir adım daha ileriye götüren Daikin Premix VZ tam yoğuşmalı kombide yeni paslanmaz eşanjör bulunuyor. Cihazın dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan paslanmaz çelik eşanjörde bulunan ‘Cold Burner’ teknolojisi enerji performansını üst düzeye çıkarıyor. 

24, 30, 38 kW olmak üzere 3 farklı kapasite seçeneği ile konutlardan iş yerlerine kadar birçok alanda kullanılabilen Daikin Premix VZ, güneş enerjisiyle uyumlu çalışabiliyor. Arıza teşhis ve emniyet sistemlerine sahip olan ürün, zarif tasarımı, kompakt boyutları, dijital paneli ile kullanıcıya kolaylık sağlarken, tasarruf ve konforu da beraberinde getiriyor. Düşük emisyon değerleri ile çevreye ve geleceğe saygılı bir ürün olan tam yoğuşmalı kombi Daikin Premix VZ, Daikin Türkiye’nin Hendek’teki tesislerinde üretiliyor.