Uzun yıllara dayana tecrübesi ve bilgi birikimi ile asansör sektöründe uzmanlaşan Cersan Asansör, konuttan ofise, hastaneden okullara kadar farklı tipolojideki birçok proje tarafından tercih ediliyor. 

Asansör bakımı, onarımı ve montajı alanında faaliyet gösteren markanın tercih edildiği projelerden biri de hastaneler. Sirkülasyonun yoğun olduğu hastane yapılarında çalışanların ve hastaların konforu açısından kullanılacak asansörler önem taşıyor. Cersan Asansör, güvenli ve kaliteli asansör çözümleri ile hastanelere avantaj sağlıyor. Markanın çözüm sunduğu hastane projeleri arasında Etiler Kadın Sağlık ve Onkoloji Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi de yer alıyor. 

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da insan, sedye, yük ve servis hizmetlerinde kullanılan elektrikli ve hidrolik asansörler ile yürüyen merdivenler, bina içi-dışı konstrüksiyon, kuyu oluşumu gerektiren ekstrem projeler üzerinde uzmanlaşan marka, müşterilerinin konvansiyel ve yenilikçi taleplerini TSE-CE ve ISO kalite standartlarına uygun olarak yerine getiriyor.