Temelleri 1994 yılında İstanbul’da asansör bakımı, onarımı ve montajı alanında faaliyet göstermek üzere atılan Cersan Asansör, bugün sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. 

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da insan, sedye, yük ve servis hizmetlerinde kullanılan elektrikli ve hidrolik asansörler ile yürüyen merdivenler, bina içi-dışı konstrüksiyon, kuyu oluşumu gerektiren ekstrem projeler üzerinde uzmanlaşan marka, müşterilerinin konvansiyel ve yenilikçi taleplerini TSE-CE ve ISO kalite standartlarına uygun olarak yerine getiriyor. Emlak Konut, TOKİ, Kiptaş projelerinde tercih edilen firma vakıf, eğitim, öğretim kurumlarına, inşaat projelerine, otellere ve otomotiv gibi farklı sektörlerdeki kurumlara hizmet veriyor. 

Cersan Asansör, standart dışı asansör kuyuları bulunan projelerde risk analizleri ve proje tasarımları yapıyor. Son yıllarda yapmış olduğu özel sınıf asansörler ile teknolojiyi yakından takip eden markanın çözüm sunduğu projeler arasında birçok prestij proje yer alıyor. Bu projeler arasında Azerbaycan’ da 310 metre yüksekliğindeki TV Kulesi, Haydar Aliyev Kültür Merkezi gibi birçok proje yer alıyor. 
Azerbaycan’da ve Ukrayna’da faaliyetlerini sürdüren Cersan Asansör, kalitesiyle öne çıkıyor.