İskele ve kalıp sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri’nin öne çıkan sistemlerinden biri de Dış Cephe İskele Sistemleri.  TSE standartlarına uygun üretim yapan firma Dış Cephe İskele Sistemleri ile yapıların dış cephesinde montaj, tesisat işlemleri, boya ve mantolama gibi işlemlerinin yanı sıra tarihi yapılarının restorasyon işlemlerinin gerçekleşmesinde de kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda sanayi tesislerinde, asansör kuyularında ve gemi imalatı sanayisinde kullanılabilen sistemler, özellikleri ile avantaj sunuyor. 

TS-EN 12811 VE TS-EN 12810 STANDARTLARINDA ÜRETİM

Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, Güvenlikli Dış Cephe İskelesi ile yüksek yapılarda, dış cephe işleri yapılırken çalışanların maksimum güvenliğini sağlıyor. Yerleşim bölgesi içerisinde ise yayaların can güvenliğini sağlayan sistem; çerçeve, yatay ve diyagonal elemanlarla birlikte, sac kalas, kapaklı merdiven, yan korkuluk ve tekmelikten oluşuyor. Güvenlik Sistemleri ile desteklenen dış cephe iskele sistemlerinde her kata saç kalaslar ve kenar korumalıkları koyularak güvenli çalışma ortamı sağlanıyor. Kapaklı merdivenler yardımı ile katlar arasında güvenli geçiş emniyeti sağlanan Güvenlikli Dış Cephe İskelesinde sistemlerin sabitlenmesi için duvar bağlantı tijleri kullanılıyor. Tüm bu özellikleriyle Gürbüz Güvenlikli Dış Cephe İskelesi Sistemleri ile kullanıcısına ve yatırımcısına avantaj sunuyor. 
Dış cephe iskele sistemleri ürün grubu içerisinde yer alan kamalı ve flanşlı iskele modelleri ile müşterilerine hizmet veren Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, projelendirme ve satışın yanı sıra kiralama hizmeti de sunuyor. Firma TS-EN 12811 ve TS-EN 12810 standartlarına uygun üretim gerçekleştiriyor.