İnşaat sektörüne Elektrikli Asma İskele sistemlerinin satış, servis ve kiralama hizmeti veren Asan İnşaat Danışmanlık, bu ürünü ile yapıların dış cephesinde gerçekleştirilen ısı yalıtım uygulamalarını kolaylaştırıyor. 

Yapılarda enerji verimliliğini sağlamak adına uygulanan ısı yalıtım sistemleri hem yeni projelerde hem de mevcut yapılarda uygulanıyor. Isı yalıtım uygulamalarının doğru ve hızlı uygulanabilmesi için çalışanın güvenli bir platformda çalışabilmesi önem taşıyor. Asan İnşaat Danışmanlık ürün gamında yer alan Elektrikli Asma İskele sistemleri ile yapının dış cephesinde gerçekleştirilen ısı yalıtım uygulamalarına kolaylık sağlıyor. 

Ademsan Makina’nın bayisi olan Asan İnşaat Danışmanlık, Elektrikli Asma İskele sistemlerinin sıfır ve ikinci el satış, servis ve kiralama hizmetini veriyor. Ayrıca sistemin kurulumunu projeye göre uygulamakta ve kullanacak personele nasıl kullanacağı hakkında eğitim vermektedir. 
Elektrikli Asma İskele sistemlerinin en önemli özelliği kullanıcının iş sağlığı ve güvenliğini sağlamasıdır. Kurulumunun hızlı olan sistem aynı zamanda çalışanın kolay bir şekilde hareket etmesine olanak tanıyarak iş hazını arttırır. Bu özellikleriyle Elektrikli Asma İskele sistemleri, yatırımcıya zaman ve maliyet avantajı sağlamaktadır.