Bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sunan Efe İskele’nin tercih edilmesinde hiç kuşkusuz kaliteye verdiği önemin rolü büyük. Güvenli cephe iskele sistemlerindeki geniş kiralama parkuru ile öne çıkan firmanın çalışmalarını, Kemal Yiğit Nazikoğlu ile konuştuk.

1992 yılında İstanbul’da babalarının inşaat sektöründe faaliyet göstermesi ile, bugün Efe İskele’nin faaliyet kollarından biri olduğu Nazikoğlu İnşaat’ın temellerinin atıldığını belirten Nazikoğlu, “Başlangıçta bir iskele firmasına ortak olarak iskele üretimi yaptık; ancak daha sonra Efe İskele’yi kurarak yalnızca iskele kiralama alanında çalışmalarımızı sürdürme kararı aldık. 100 bin metrekare iskele kapasitesi ile faaliyete başladığımız sektörde bugün, cephe iskele kiralamasında müşterilerimize profesyonel bir hizmet veriyoruz.” dedi.

Kiralama hizmeti verdikleri TSE ve ISO Belgeleri bulunan güvenli cephe iskelelerinin, Avrupa standartlarında üretildiğini vurgulayan Nazikoğlu, “Maltepe’de sahil bölgesinde bin metrekare açık ve Zümrütevler’de 9 bin metrekare kapalı olmak üzere iki farklı depomuz bulunuyor. Firmamız bünyesindeki mühendisler şantiyede ölçü alarak, projeyi çiziyor. Bu bilgiler doğrultusunda projede ihtiyaç duyulan iskele metrekaresini müşterilerimize belirtiyoruz. Dolayısıyla inşaat sektörünün kiralama ihtiyacına Efe İskele olarak çok hızlı cevap verebiliyoruz.” diye konuştu. İnşaat sektöründe iskele kiralamaya artan talebi göz önünde bulundurarak önümüzdeki süreçte kiralama ürün parkımıza yatırım yapmayı planladıklarını aktaran Nazikoğlu, “Sancaktepe’de 5 bin metrekare arsamız bulunuyor. Depo yatırımı yaparak, burada faaliyet göstermeyi amaçlıyoruz. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanması ardından 2019 yılının başında bu yatırımımızı hayata geçireceğiz. Böylelikle kapasitemiz yaklaşık yüzde 40 artacak.” diye konuştu.