Ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri, sektörün tecrübeli isimleri arasında. Satış, servis ve kiralama hizmetini verdiği Elektrikli Asma İskele sistemleriyle inşaat sektörüne çözüm sunan markanın Genel Müdür Bilal Asan ile, çalışmalarını konuştuk. 

Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri’nin çalışmaları hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız, 2009 yılında İstanbul’da binaların cephelerinde ısı yalıtımı uygulaması yapmak üzere kuruldu. Yaklaşık beş yıl bu alanda faaliyet gösterdik. Bu süreçte müşterilerimizden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda iskele sistemleri alanında da çalışmalarımıza başladık. Asan İnşaat Danışmanlık hizmetleri olarak bugün elektrikli asma iskele sistemlerinin satış, servis ve kiralamasını yapıyoruz. Piyasa ihtiyaçlarından yola çıkarak, sektörün öncü isimlerinden ADEMSAN MAKİNA’nın bayisi olup, desteğini arkamıza alarak bu sektöre girdik. Daha önce bu iskeleler üzerinde kendimizde çalıştığımız için, elektrikli asma iskele sistemlerinin kullanmasıyla ilgili kullanıcının neye gereksinim duyduğunu iyi biliyoruz. En doğru çözümü sunarak müşterilerimize ve bu sistemlerin üzerinde çalışacak olan ustalar için iş güvenliği sağlıyor ve iş hızını artırıyoruz. 

Hangi iskele sistemleri ile projelere çözüm sunuyorsunuz? 

Elektrikli Asma İskele sistemlerimizle hedef kitlemize çözüm sunuyoruz. Bu iskele sistemlerinin sıfır ve ikinci el satış, servis ve kiralama hizmetlerini veriyoruz. Satış, servis ve kiralamasını yaptığımız sistemin kurulumunu projeye göre uyguluyor ve kullanacak personele nasıl kullanacağı hakkında eğitimini veriyoruz. Kullanıcıya verdiğimiz eğitimin ardından kendisine eğitim sertifikası veriyoruz. Sahada çalışan Elektrikli Asma İskele sistemlerimizin bakım ve servis hizmetini de müşterimize sağlıyoruz. Olası bir arıza durumunda İstanbul sınırları içerisinde maksimum 12 saat içerisinde servis hizmeti veriyor ve iskeleyi çalıştırmayı garanti ediyoruz. Gerektiğinde üretici firmamız da bakım ve servis konusunda firmamıza destek oluyor.