Hem profesyonel kadrosu hem de kaliteli ürünleri ile Dayman Teknik Yapı Kimyasalları sektörde öne çıkan bir marka. Hedef kitlesine kaliteli ve nitelikli çözümler sunmayı odak noktası haline getirmiş olan markanın bu vizyonu tüm çalışmalarına yansımış durumda. Nitekim bir yıl kadar önce üretime başlamasına rağmen, ürünlerinde CE Belgesi’ni alarak kalitesini daha işin başında tescillemiş. Kurucu ortaklarının uzun yıllara dayanan tecrübesinin ve profesyonel kadrosunun Dayman’ın bu yaklaşımında rolü büyük.  
Dayman Teknik Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Ümit Yayım, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Yayım, 2017 yılında tüm eksiklerini tamamlayarak Dayman Teknik Yapı Kimyasalları olarak faaliyet göstermeye başladıklarını söyleyerek konuşmasına devam etti. “Bursa’da yer alan fabrikamız 8 bin metrekare kapalı alana sahip.  
Bitüm esaslı, mineral esaslı, reçine esaslı, poliürea esaslı su yalıtımları, çimento esaslı zemin ürünleri, tamir harçları,   epoksi esaslı zemin ürünleri, derz dolguları ve seramik yapıştırıcısı, ısı yalıtım sistemleri, harç katkıları, mastikler, yardımcı ürünler, astarlar, özel boyalar, enjeksiyon ürünleri, ankraj ürünleri, üretimi yapıyoruz. 
İnşaat ustalarına, müteahhitlere yönelik yapı ve yalıtım kimysalları alanında eğitim çalışmaları yaptıklarını ifade eden Yayım, Ayrıca su yalıtımı ve yapı kimyasalları denildiğinde akla ilk gelen yerli firma olmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da faaliyet göstermeyi amaçladıklarını belirten Yayım,  bu doğrultuda hedef ve çalışmalarının bulunduğunu aktarıyor.