Çatı kapak sistemleri alanında uzmanlaşan Umut Çatı Kapak Sistemleri, yenilikçi bakış açısıyla yapılara değer katıyor. Ar-Ge çalışmalarına önem veren firma çalışmalarında verimliğe odaklanarak farklı çözümler geliştirmiş ve birçok yeniliğe imza atmıştır. Türkiye'de bir ilk olarak yaylı bilye kullanarak özel menteşe üretimini gerçekleştirerek camlı üst kapağın açılırken geriye düşüp kırılmasını önleyen marka, başarısını arttırmaya bugün de devam ediyor. Gelişen teknoloji ve sosyal kültürel yapı ile bugün yaşam alanları da değişimden payını alıyor. Yapılarda en küçük metrekarenin dahi kullanıma açılması özelikle çatı katlarını bugün önemli bir yaşam alanı olarak karşımıza çıkartıyor. Doğru tasarım ve yapı malzemesi kullanımı ile işlevselliği arttırılarak konforlu bir hale getirilmesi hedeflenen çatı alanlarında çatı kapak sistemleri öne çıkıyor.

ÇATI KAPAK SİSTEMLERİ İLE ÇATILAR DAHA KULLANIŞLI

Çatı çıkış kapakları ile çatı alanının doğal ışık ile aydınlatılması sağlanarak daha verimli kılınıyor. Aynı zamanda mekanın havalandırmasını ve çatıya çıkış kolaylığı sağlaması nedeniyle de çatı kapak sistemleri çatı alanlarını daha kullanabilir bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Değişen ihtiyaçlara en doğru çözümü sunamaya odaklanan Umut Çatı Kapak Sistemleri, çatı kapak sistemlerini sürekli geliştirerek müşterilerine fayda sağlıyor. Çatının tasarımına uyum sağlayan, ral kodundaki farklı renk seçeneklere sahip çatı çıkış kapaklarıyla çatılarda estetik bir görünüm sunuyor.