Bazalt, dolomit ve diyabaz gibi volkanik kayaçların 1400 -1600 °C’de ergitme işlemi ile lav haline getirilip, lavın elyafa dönüştürülmesi ve elyaf, bağlayıcı ile karıştırılarak özel işlemlerden geçmesiyle elde edilen doğal bir yalıtım malzemesi olan taş yünüyle inovatif çözümler geliştiren Terrawool, Kayseri’de yer alan fabrikalarında son teknoloji ile üretim yapıyor.
Geniş bir ürün gamına sahip olan marka, Terrawool Taşyünü Çatı Şiltesi ile müşterilerine avantaj sağlıyor

TERRAWOOL TAŞYÜNÜ ÇATI ŞİLTESİ İLE KONFOR ARTIYOR

Beşik çatı, kırma çatı, oturtma çatı gibi çatı döşemelerinde kullanılan Terrawool Taşyünü Çatı Şiltesi; ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlıyor. Bu özellikleriyle yapıyı dış hava koşullarına karşı koruyarak güvenliği ve konforu arttıran marka, enerj, verimliliğine de katkı sağlıyor.
Terrawool Taşyünü Çatı Şiltesi’nin kullanımı ise şu şekildedir: Çatı yüzeyi temizlendikten sonra Terrawool Taşyünü Çatı Şiltesi serbest olarak, ek yerlerinde açıklık kalmayacak şekilde serilecektir. Daha sonra çatı adam giriş deliği, çatı adam çıkış delikleri arasına takozlar üzerine oturtulmuş kalaslarla yürüme yolu yapılarak işlem sonlandırılacaktır.