İnşaat sektörüne güvenli çözümler sunan Çoruh Çatı’nın hizmet verdiği alanlardan biri de alüminyum kaplama sistemleri. Konut, ofis, kültürel yapılar, kamu binaları gibi farklı tipolojideki projelerin çatılarına alüminyum kaplama sistemleri ile çözüm sunan marka, kalitesi ile yapılara verimlilik katıyor. 

UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜMLÜ

Yapıların en önemli kısımlarının çatı ve cepheleri olduğunu hatırlatan Yönetici Orhan Çoruh, kaliteli malzeme ve işçiliğin istenilen verimliliğe ulaşılmasındaki önemine işaret ediyor. Çatıda uygulanacak en önemli çözümlerden biri de alüminyum kaplama sistemleri olduğunu belirten Çoruh, günümüz yapılarında çok sıklıkla tercih edilen yapı malzemelerinden birinin alüminyum olduğunu aktarıyor. Alüminyumun en önemli avantajının hafif olması olduğunu dile getiren Çoruh, bu özelliğiyle binanın yükünü hafiflettiğini belirtiyor. Ayrıca alüminyum kaplamaların korozyona karşı daha dayanıklı olması sebebiyle daha uzun ömürlü olduğunu aktaran Çoruh, geri dönüştürülebilir olması sebebiyle de çevre dostu olmasına işaret ediyor. Çoruh, alüminyum cephelerin kolay bir şekilde işlenebilmesi, çok çeşitli renk alternatifleri sunması nedeniyle istenildiği şekilde tasarım yapılmasına olanak sağladığını vurguluyor. 

Çalışmalarının odağında müşteri memnuniyeti olan Çoruh Çatı, sektörde uzun yıllar edinen bilgi ve tecrübe neticesinde 2014 yılında İstanbul’da kuruldu. Titanyum çinko kaplama, yağmur suyu indirme sistemleri, CTP gizli dere uygulamaları, çelik konstrüksiyon çatı uygulamaları, beton kiremit uygulamalarıyla hizmet veren firma müşterilerine güvenli ve uzun ömürlü çözümler sunuyor. Eğitim çalışmalarıyla kendisini sürekli geliştiren firma, işinde profesyonel ekibi ile hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki projelere hizme