Kristal Çatı, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Anahtar teslim çatı sistemleri ve yalıtım uygulamaları gerçekleştiren markanın odağında müşteri memnuniyeti var. 

İHTİYACA UYGUN ÇÖZÜMLERİ İLE AVANTAJ SUNUYOR

Çalışmalarında projelerin ihtiyaçlarından yola çıkan Kristal Çatı’nın Genel Müdürü Murat Şahin, yapı malzemeleri sektöründe 60 yıllık tecrübeye sahip olan Kilsan – Ekmekçioğlu Grup şirketlerinden Tayf Kiremit ve Çatı Sistemleri’nin uygulayıcı yetkili bayiliğini yaptıklarını açıklıyor. Şahin, Tayf Çatı Sistemleri ile çözümler sunmakla birlikte çatı pencereleri, ısı ve ses yatılım sistemleri ve sorunun kaynağına göre önerilebilecek çeşitli su yalıtım sistemleriyle de müşterilerine çözümler sunduklarını vurguluyor. 

Genelde çatı yenileme ve tamir işlemleri ile ilgili yapılan en büyük hatanın, çatıların sadece su yalıtımı anlamında lokal olarak tamir edilmeye çalışılması olduğunu belirten Şahin, bu bağlamda yapılan lokal ve sadece su yalıtımına yönelik tamirlerin, sorunu kısmi olarak çözse de çatı kaplamasının amacı su ve ısı yalıtımının birlikte yapılması olduğunun altını çiziyor. Buna rağmen ısı yalıtımının önemsenmemesinin, müşterilerin uzun vadede bütçesine zarar verdiğine dikkat çeken Şahin, ayrıca profesyonel firmalar ile çalışıldığında çatı yapımı sonrası verilen garanti hizmetinin çok önemli olduğunu aktarıyor. 

Kristal Çatı olarak faaliyet gösterdikleri ilk günden bu yana müşterilerine projelerinde ihtiyaca uygun çözümler sunmayı amaç edindiklerini dile getiren Şahin, bunu gerçekleştirirken de hem ürün hem de uygulama kalitesinden taviz vermediklerini vurguluyor.