Çalışmalarının merkezinde müşteri memnuniyeti olan Genç Mühendislik, ürün ve hizmet kalitesiyle prestijli projelerin tercihi olmaya devam ediyor. 1996 yılından bu yana endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, ticari ve konut binalarına inşaat, enerji, tesisat mühendislik ve taahhüt hizmetlerinin yanı sıra elektromekanik tesisat proje ve uygulama hizmetleri de veren marka, Ege Yap A.Ş.’nin İstanbul Çekmeköy’de hayata geçirdiği Çamlıyaka Konakları projesine çözüm sunacak. 

YÜKSEK KALİTE 

Genç Mühendislik, profesyonel ekibi ile Çamlıyaka Konakları projesinin elektromekanik tesisat taahhüt yapım işlerini gerçekleştirecek. Yüksek kalite ve malzeme kullanımlarının tercih edildiği, usta işi bir dizayn ve estetik mimariye sahip lüks segmentli bu projede Genç Mühendislik tecrübesi ile kaliteyi artıracak. 

Mekanik tesisatı ve sistemleri kapsamında klima sistemleri, ısıtma sistemleri, sıhhi tesisatlar, yangın tesisatları, endüstriyel tesisatlar, endüstriyel doğalgaz boru hatları ve domestik hatlar, arıtma tesisatları, otomasyon tesisatları; Elektrik tesisatı ve sistemleri kapsamında OG-Orta gerilim elektrik sistemleri, alçak gerilim sistemleri, zayıf gerilim sistemleri, yedek güç elektrik sistemleri, topraklama ve otomasyon hizmetleriyle yurt içindeki ve yurt dışındaki projelere çözümler sunan Genç Mühendislik, sahip olduğu TS EN ISO 9001:2008, ISO 14000 ve BS OHSAS 18001:2007 sertifikalarıyla başarısını tescillendiriyor.