Her sektörün ürünün yapısından kaynaklı farklı üretim hassasiyetleri söz konusu. Örneğin cam paneller, kırılgan yapısı gereği üretiminin her aşamasında titizlik gerektiren bir iş kalemi. Bu hassasiyet aynı zamanda etiketleme iş süreci için de geçerli. 

KIRILGAN ÜRÜNLERDE ETKİLETME ALX 926 SİSTEMİ İLE ÇOK DAHA KOLAY…

Novexx Solutions Print & Apply System’i ile hassa yapısından dolayı ayrı bir özenin gerektiği cam panellerin etiketlenmesinde işleri kolaylaştırıyor. Yatay olarak hareket eden cam levhalara etiketleri hassas bir şekilde uygulamayı başaran Novexx Solutions, olası iş kayıplarının önüne geçiyor. 

Konveyör bandına monte edilen NOVEXX Solutions ALX 926 sistemi ile basılan ve uygulanan etiketler, cam paneller için gerekli ihtiyacı karşılıyor. Öncelikle bir etikete bilgi ve barkod yazdırılıyor ve de ardından panele uygulanıyor. Ürünler üzerinde hassas uygulama önemli olduğu için, bir LA-TO-BO uygulayıcı, basınçlı hava kullanarak cama etiket yerleştirmek için kullanılıyor.
Kullanılan aplikatör, Print & Apply System’in ayrı ayrı seçilebilen bir parçası ve etiketin nasıl uygulanacağına karar vererek, özel malzemeler üzerinde yumuşak uygulamaları ve etiketleme yapmayı mümkün kılıyor.

http://www.novexx.com.tr/