Sektörünün önde gelen markası Buderus, iş gezilerine devam edyor. Marka bu sefer Almanya’nın Frankfurt şehrinde iş ortaklarıyla buluştu. Frankfurt Lollar’da bulunan Buderus fabrikası ziyaret edildi ve çalıştaylar ile 2017 yılındaki başarılar ve 2018 yılının geri kalanı için stratejiler değerlendirildi.

İki gece, üç gün süren seyahatte iş ortakları şehrin tadını çıkardı. Heidelberg gibi şehrin tarihi mekanlarını ziyaret ettiler. Çalıştaylar ve çeşitli takım çalışmalarıyla renklenen seyahat programı keyifli bir gala yemeğinin ardından sona erdi.

FİKİR ALIŞVERİŞLERİ YAPILDI

Buderus yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen seyahatte, üyeler pek çok konuda yöneticiler ile fikir alışveriş bulunma şansını yakaladı. İş ortakları, Buderus fabrikası ziyareti ile ürünler ve üretim hakkında detaylı bilgiler aldı. Şehir merkezinde gerçekleştirilen aktiviteler ile eğlenceli dakikalar yaşandı.

Buderus‘un üretim alanındaki yetkinliklerini ve sektördeki son trendleri de hakkında da bilgi sahibi olan davetliler, son gün gerçekleştirilen çalıştayla karşılıklı fikir alışverişi de yaptı.