Buderus, kullanıcıya konfor sunacak çalışmalarını hedef kitlesiyle buluşturmaya devam ediyor. Marka yenilediği akıllı oda kumandası Logamatic TC100 ile bir kez daha hedef kitlesinin beğenisini kazandı. Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Buderus, akıllı oda kumandasıyla kullanım kolaylığı ve enerji verimliliği sunuyor. Buderus Logamatic TC100, duvar tipi yoğuşmalı kombiler için özel olarak tasarlandı. Kolay kurulum imkanı tanıyan ürün aynı zamanda App Store ile Google Play’den indirilebilebiliyor. MyMode mobil uygulamasıyla kulalnıcısına hızlı bağlantı sağlıyor. 

ENERJİ TASARRUFU SUNUYOR

Buderus Logamatic TC100, kurulumunun yapıldığı oda kumandası ısıtma sistemleriyle iletişim kurabiliyor. Böylelikle entegre algılama sensörü özelliğiyle kullanıcısı yaklaştığında dokunmatik ekranı otomatik olarak açılıyor. 
Akıllı kontrol mekanizmaları sayesinde oda sıcaklığı ve sıcak kullanım suyu işletimi kolayca ayarlanabilen Buderus Logamatic TC100, TC100 akıllı oda kumandası “evde/dışarda” veya “otomatik/manuel” gibi birçok farklı moda uyarlanabilmesiyle de öne çıkıyor. Ayrıca manuel oda sıcaklık kontrolü dışında akıllı oda kumandası, dışardaki sıcaklığı otomatik olarak tespit ederek ısıtma sıcaklığını kendi kendine ayarlayabilmesiyle verimliliğin sağlanmasında rol oynuyor. Enerji verimliğinin sağlanmasında etkili olan bir diğer özelliği ise dış hava sıcaklık sensörü bulunmayan durumlarda hava bilgisine internet üzerinden erişmesi ve böylelikle yüksek verimli ısıtma sağlaması. Akıllı telefon uygulamasıyla kullanıcının ısıtma alışkanlıklarını kaydeden sistem bağıl nem, günlük enerji tüketimi ve enerji maliyetleri görüntüleyerek enerji verimliliğinin takibine imkan tanıyor. 

Logamatic TC100’ün en önemli özelliklerinden bir diğeri ise akıllı termostatik vanalarının etkisi ile odaların kullanım şekli ve ihtiyacına bağlı olarak sıcaklık seviyesinin her odaya göre farklı ayarlanabilmesi. Bu avantajıyla da önemli ölçüde enerji verimliliği sağ ürün, ayrıca Geo-fencing (Coğrafi konum belirleme) özelliği sayesinde kullanıcının muhtemel eve varış saati GPS tarafından tespit edilerek ısıtma sistemi doğru zamanda çalışmaya başlamakta.