Buderus, “Her işin bir uzmanı vardır; Yoğuşmalı kombinin uzmanı: Buderus” diyerek yaşam alanları için uzun ömürlü, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyor. Buderus tüm sosyal medya platformlarını, facebook, instagram, twiter ve youtube aktif kullanarak son kullanıcısını ürünleri, yeni projeleri hakkında bilgilendirirken, onlardan gelen yorumlarıda en kısa sürede cevaplayarak müşteri memnuniyetine odaklanıyor. En çok merak edilen konu başlıklarını mercek altına alarak işin uzmanlarını instagram canlı yayınında ağırlıyor.

SOYAL MEDYADA SORULARI YANITLIYOR

Geçtiğimiz Kasım ayı itibarıyla daha geniş kitlelere ve yeni müşterilere ulaşmak üzere hikayesini sosyal medyada kanaat liderleri (İnfluencer) işbirliktelikleriyle Uzmanlar Yanıtlıyor konseptiyle anlatmaya başlayan Buderus, her ay alanında uzman bir isimle gerçekleştireceği “Canlı Yayın” ve yarışmalarla takipçilerinin karşısında olacak. İlk konuk olan diyetisyen ve sağlıklı yaşam uzmanı Taylan Kümeli canlı yayında Buderus Türkiye Instagram sayfasında merak edilen soruları yanıtladı. Buderus’a özel hazırladığı detoks içecek tarifi de canlı yayında paylaşan Kümeli, canlı yayında sorduğu soruya en yaratıcı cevabı veren bir kişi, altı seanslık sağlıklı yaşam ve diyet programının da sahibi oldu.

Buderus markası, ısıtma alanındaki uzmanlığıyla ilgili bil-giler paylaşırken, farklı iş kollarından uzmanlarla da takipçilerini buluşturarak bilgi paylaşımını hedefliyor. Marka, ekonomi ve seyahat alanında uzmanlarla serisinde, Buderus Türkiye Instagram sayfasından canlı yayınlarla devam edecek.