Türkiye’de Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo markalarıyla üretim yapan ve geleceği şekillendiren teknolojilere imza atan BSH Türkiye, İnsan Kaynakları alanında yenilikler sunmaya devam ediyor. Şirketin Weflex vizyonu çerçevesinde çalışanlar hem dijital altyapılarla güçlendirilmiş iş süreçleri ile ofise dönüşe hazırlanırken hem de, yeni dönemde rolü uzaktan çalışmaya uygun çalışanlar, yıllık çalışma saatlerinin yüzde 50’sinde uzaktan çalışma esnekliğine sahip olacak.

EV SAHİBİ ORANI DÜŞTÜ, KİRACI ORANI ARTTI EV SAHİBİ ORANI DÜŞTÜ, KİRACI ORANI ARTTI

BSH ÇALIŞANLARI ESNEK ÇALIŞMA MODELLERİ İLE DESTEKLENECEK

Pandeminin ardından yeni normale dönüşte hibrit çalışma modellerinin öncüleri arasında yer alan Weflex, çalışanlara otonom, esnek, yaratıcı, keyifli ve yüksek performanslı bir çalışma ortamı sağlamak üzere tasarlandı. Mayıs 2022 itibarıyla başlatılan uygulamayla BSH çalışanları esnek çalışma modelleri ile desteklenecek. Eşzamanlı olarak dijital uygulamalardan, güçlü yan haklardan ve yeni nesil İK uygulamalarından yararlanmayı sürdürecek.

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 89’U BSH’DE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYOR

BSH Türkiye, mesleki ve kişisel gelişim programları, koçluk-mentorlük fırsatları, sağlık ve iş-yaşam dengesi çalışmaları ve özenle tasarlanmış iletişim aktiviteleri ile çalışanlarını destekliyor.