"NEOM" ÖNÜMÜZDEKİ YILLAR İÇİN HEDEF PROJE OLACAK" "NEOM" ÖNÜMÜZDEKİ YILLAR İÇİN HEDEF PROJE OLACAK"

İklimlendirme sektöründe çözüm odaklı ürünleriyle bugüne kadar bina, ofis, konut, otel, AVM, hastane, okul ve fabrika gibi birçok mekanın iklimlendirme çözümlerinde güvenle tercih edilen Daikin, geniş ürün gamı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Enerji verimli ve yüksek teknolojili ürünleriyle sektöründe bir dünya markası olan Daikin, yaygın servis ağı, satış öncesi ve sonrası sağladığı hızlı çözümlerle bireysel ve kurumsal tüm segmentlerde kullanıcıların ilk tercihlerden biri olarak öne çıkıyor.

2 ADE T EWADH15T-SS MODEL VİDALI KOMPRESÖRLÜ HAVA SOĞUTMALI SOĞUTMA GRUBU KULLANILDI

Türkiye’nin önemli kuruluşlarından biri olan ve Irak ham petrolünün İskenderun Körfezi’ne taşınmasını gerçekleştirmek üzere kurulan BOTAŞ da Ankara’da bulunan genel müdürlük binasının yenileme çalışmalarında soğutma gruplarını Daikin markalı ürünlerden seçerek konfor ve tasarrufa kavuştu. Binanın tamamını kapsayan yenileme çalışmalarında 1500 kw’lık 2 adet EWADH15T-SS model vidalı kompresörlü hava soğutmalı soğutma grubu kullanıldı ve toplamda 3000 kw’lık soğutma gücüne ulaşıldı.

ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ OPTİMİZE ETMEK ÜZERE ÖZENLE TASARLANDI

Enerji verimliliği ve teknik özellikleri açısından güçlü bir ürün olan EWADH15T-SS model, Daikin soğutma grubundaki diğer modellerde olduğu gibi düşük işletme maliyeti ve uzun çalışma ömrüne sahip. Enerji verimliliğini optimize etmek üzere özenli tasarlanan cihaz, Al-Al microchannel kondenser teknolojisi sayesinde Bakır-Alüminyum teknolojisine kıyasla hem daha kompakt cihazla daha yüksek verim sağlanmasına, hem de daha az soğutucu akışkan kullanımıyla çevreye daha az zarar verilmesine olanak sağlar. En son teknoloji ile tasarlanan tek vidalı (screw) kompresör, oldukça düşük ses seviyelerinde büyük miktarlarda havayı taşıyabilen benzersiz fan dizaynına sahiptir. Bu sayede hem tam yük, hem de kısmi yük koşullarında çok düşük çalışma sesi seviyeleriyle kullanıcılara büyük bir konfor sağlar. 

'HIGH AMBIENT KIT' OPSİYONU İLE YÜKSEK SICAKLIKLARDA MÜKEMMEL VERİMLİLİK

Hava soğutmalı tek vidalı (screw) kompresörün özel tasarım sahada bakım kolaylığı sağlayan çok önemli bir özellik olarak öne çıkar. Cihazda bulunan ‘Yeni MicroTech 4’ denetleyici, kontrol ortamının kullanımını kolaylaştırır. Kontrol mantığı maksimum verimlilik sağlayacak, anormal işletme koşullarında çalışmaya devam edecek ve ünite çalışmasının bir tarihçesini sunacak şekilde tasarlanmıştır. Cihazın en büyük avantajlarından biri de LonWorks, Bacnet, Ethernet TCP/IP veya Modbus iletişimi ile kolayca arayüz oluşturabilmesidir. Güvenliğin maksimum düzeyde olabilmesi için iki veya üç adet tamamen bağımsız soğutucu akışkan devresi içeren cihaz, ‘high ambient kit’ opsiyonu ile yüksek sıcaklıklarda mükemmel verimlilik sağlar. Serinin kapasite aralığının 300-2100 kW aralığında standart, düşük ve çok düşük olmak üzere 3 farklı ses opsiyonu vardır. Silver ve Gold seçenekleri ile 2 farklı verim opsiyonu sağlar.