A sınıf enerji verimliliğine sahip yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombi Condens 2200i W’nin 1:5 modülasyonlu brülörü, anlık ısı ihtiyacınıza göre kendisini otomatik olarak ayarlıyor. Cihaza ihtiyaç olmadığı durumlarda, cihaz kapasitesini 5’te 1’i kadar kendiliğinden kısabiliyor ve böylece gereksiz gaz tüketimi önlenmiş olunuyor. Bosch'un Condens 2200i W mükemmel izolasyonu sayesinde, 24 kW maksimum ısıtma kapasitesinde sadece 45 db(A) olan düşük ses seviyesiyle fısıldayarak çalışıyor ve evlerdeki konforu yükseltiyor.

KOLAY KURULUM VE BAKIM

Condens 2200i W, kompakt tasarımıyla evinizin istediğiniz köşesine, yer sıkıntısı yaratmadan kolayca kurulabiliyor. Cihazın ön tarafından tüm iç komponentlere erişim sağlanabiliyor ve böylece kurulum ve bakım işlemleri çok daha kolay hale geliyor. Aynı zamanda bakım sırasında zaman ve paradan tasarruf sağlanıyor.

MODÜLASYONLU ODA KUMANDASIYLA KULLANIMDA A+ ENERJİ VERİMLİLİĞİ

ErP (Enerji ilişkili ürünler) yönetmeliğine göre Condens 2200i W’nin nominal kapasitesi 24 kW, mahal ısıtma verimliliği ise yüzde 94’tür. A sınıfı yeni nesil yoğuşmalı kombi; modülasyonlu ve dış havaya göre çalışan bir oda kumandasıyla kullanıldığında, bu özelliklere sahip oda kumandalarının getirdiği ilave 4 puan ile toplam sistem verimliliği yüzde 98’e çıkarak enerji verimliliği sınıfı A+’a ulaşmaktadır. Doğalgaz faturalarında daha çok verim almak için Bosch Termoteknik uzmanları modülasyonlu oda kumandası ile oluşturulan sistemleri önermektedir.