Dünyanın en büyük kombi üretim fabrikaları arasında yer alan Bosch Termoteknoloji Manisa Fabrikası, uluslararası başarılarına kuruluşundan itibaren 10 milyonuncu kombiyi üreterek bir yenisini daha ekledi.

INSTAGRAM'DAN CANLI OLARAK YAYINLANDI

Covid-19 sürecinde ulaşılan rekor, “Bu Başarı Hepimizin, Birlikte Gururla Kutluyoruz” sloganıyla firmanın üretim tesisinin bahçesinde sınırlı sayıda çalışanın katılımıyla kutlandı.

Katılım sağlayamayan çalışanlar da etkinliği firmanın Instagram hesabının canlı yayınından izleme fırsatı buldu.

"YUVALARI ISITARAK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ"

Söz konusu rekora ilişkin görüşlerini paylaşan Fabrika Teknik Genel Müdürü Haşiman Üsküdar, “En önemli kaynağımız olan insan kaynağımızın özverili emeği, tutkulu iş yapış şekli ile tüm bu başarıları gerçekleştirebiliyoruz." dedi.

Üsküdar, kaliteden ödün vermeyen süreçleri, sürekli iyileştirmeye olan bakış açıları ile gün geçtikçe daha iyiye yoğunlaştıklarını, milyonlarca insanın yuvasını ısıtıarak hayatı kolaylaştırdıklarını sözlerine ekledi.

"EKONOMİMİZE VE İSTİHDAMA OLAN KATKININ BİR GÖSTERGESİ"

Bosch Termoteknik Ticari Genel Müdürü Akın Kazak ve Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman da yaptıkları konuşmada elde ettikleri büyük üretim rakamının, aynı zamanda Türkiye ekonomisine ve de istihdama olan katkının da çok güzel bir göstergesi olduğunun altını çizdiler.

Aktivitelerin yapıldığı, sürpriz hediyelerin verildiği etkinlik kapsamında, 10 milyon rakamına vurgu yapan dev bir puzzle da yer aldı ve puzzle’ın parçaları şirket liderleri ve çalışanlar ile birlikte coşkuyla tamamlandı.