Bosch, yeni yıl için Bosch Termoteknoloji instagram sayfasında düzenlediği yarışmalarla takipçilerine iPhone X den, Bosch Termoteknoloji yeni yoğuşmalı kombisi Condens 2300iW’ye kadar birçok hediye dağıtıyor. Kazananlar; @boschtermoteknoloji instagram sayfasını takip eden ve kampanya görselinin altına doğru kelimeyi en yaratıcı şekilde hastagle yazanlar arasından juri tarafından seçilecek.

BOSCH TERMOTEKNOLOJI INSTAGRAM HESABI KAZANDIRIYOR

24.12.2018 günü saat 12.00’da başlayıp 07.01.2019 günü saat 23.59’da sona erecek olan yarışmaya katılanlar Bosch Özel Jürisi tarafından yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre değerlendirilecek ve 1 kişiye Apple iPhone X 64 GB Ceptelefonu, bir kişiye Bosch (Condens 2300i W) Kombi, bir kişiye Hubsan Kameralı Drone ve 1 kişiye Fujı film Instax Mini dokuz fotoğraf makinesi hediye edilecektir.

YENI YIL YARIŞMASIYLA BOSCH TERMOTEKNOLOJİ’DEN KOMBİ KAZANMA ŞANSI

Condens 2300i W yoğuşmalı kombi, üstün teknolojisi ve 24 Kw kapasitesiyle enerji verimliliğinde A sınıfı kategorisinde. Yenilikçi tasarımıyla Bosch’un yeni kombisi hem estetik görünüyor hem de düşük ses seviyesiyle evlerdeki konforu da artırıyor. A sınıf enerji verimliliğine sahip yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombi Condens 2300i W’nin 1:8 modülasyonlu brülörü, kendisini anlık ısı ihtiyacınıza göre otomatik şekilde ayarlıyor. Cihaza ihtiyaç olmadığı durumlarda, cihaz kapasitesini sekizde biri kadar kendiliğinden kısabiliyor ve böylece gereksiz gaz tüketimi önleniyor. Condens 2300i W mükemmel izolasyonu sayesinde, 24 kW maksimum ısıtma kapasitesinde sadece 44 db(A) ses gücüyle çalışıyor (ErP tarafından ölçülen ses değeri).