Bosch Termoteknik, müşterilerine online alanda da daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor. Online’da arama yapan son kullanıcılar tarafından daha hızlı ve kolay ulaşılması adına Bosch Termoteknik yetkilendirdiği tüm servisleri için web sitesi kurdu. 

ONLİNE DÜNYADAKİ YETKİNLİĞİNİ BİR KEZ DAHA KANITLAYACAK

Proje kapsamında teknik servislerin web siteleri, Bosch Termoteknik Servis Merkezi kurumsal kimliğine göre hazırlanıyor ve servislerin yönetimine sunuluyor. Böylelikle Bosch Termoteknik, iş ortaklarını da dijital dönüşüme dahil edecek ve hazırlayacağı web siteleri ile online dünyadaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlayacak. 
Yeni web siteleri sayesinde servisler iletişim bilgileri ile beraber hizmet bölgeleri, faaliyet alanları, ek garanti ve bakım fiyatları ile ilgili kullanıcılara detaylı bilgi sağlayabiliyor. 
Bununla beraber hakkında sayfası ile servis kendi için özelleştirilen alanda çalışan ve ofis görsellerini de sergileyebiliyor. Kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitede firma ile kolayca irtibata geçebilmek için tek tuşla arama ve mail atma fonksiyonları da bulunuyor.