Ixo hayranları merakla Ixo Classic’in geri dönüşünü bekliyordu. İki farklı tasarım serisinin en iyi özelliklerini bir araya getiren şarjlı tornavida; mevcut neslin düzgün kıvrımlarıyla özgün siluetine, kırmızı kontrol elemanlarına ve klasik Bosch Yeşil serisinin geleneksel renklerine sahip. Yapılan geniş ölçekli bir müşteri anketine göre 19 milyon adet ile diğer tüm DIY (kendin yap) aletlerinden daha fazla satan Ixo Classic, dünyanın en popüler elektrikli el aleti ve Bosch'un elektrikli el aletlerinin sunduğu geleneği ve kaliteyi yansıtıyor. Bunun nedeni üründe sürekli olarak yapılan geliştirmeler ve Hız Kontrolü gibi işlevler. Hız düzenlemesi, pazarda aynı sınıftaki klasik tornavidalarla karşılaştırıldığında fark yaratıyor. Dijital kontrol sistemi sayesinde düğmeye ne kadar güçlü basarsanız, Ixo o kadar hızlı vidalıyor. Hassas kontrol işlevi sayesinde ise Ixo kullanıcıları çizik yüzeyler veya mobilya parçaları, parçalanmış ahşap, hasar görmüş veya çok derine sokulmuş vidalar gibi durumların önüne geçebiliyor.

ELEKTRONİK GÜNCELLEME SAYESİNDE YÜZDE 30 DAHA KISA ŞARJ ETME SÜRESİ

Bosch ilgili donanım ve yazılımı optimize ederek daha fazla katma değer yarattı. Şarj süresi, önceki modele oranla yüzde 30 kısaltıldı. Ixo Classic, iki saatten kısa süre içinde tekrar kullanıma hazır hale geliyor. Üç aşamalı LED şarj göstergesi, kullanıcıların aletin ne kadar süre boyunca vidalayacağını, deleceğini ya da Ixo Koleksiyonu içerisinde yer alan çeşitli adaptörlerle, şarap şişelerini açacağını, yiyecekleri çeşnilendireceğini, mangal kömürünü yakabileceğini veya farklı malzemeler bulunması halinde kesim yapacağını sürekli olarak izleyebilmelerini sağlıyor.

IXO, BİR ELEKTRİKLİ EL ALETİNDEN ÇOK DAHA FAZLASI

Ixo, efsanevi statüsünü diğer özelliklerinin yanı sıra ambalajındaki benzersizliğine borçlu. Köşelerde ve kenarların yakınında çalışmak, açılı vida adaptörü ve ofset açılı adaptörle mümkün. Bunlar, aynı zamanda 10 adet uç ve mikro USB şarj cihazıyla birlikte akıllı bir çanta içerisinde sunuluyor. Ayrıca, Ixo Koleksiyonu içerisinde yer alan matkap (delme) adaptörü, barbekü fanı adaptörü veya evrensel kesme adaptörü gibi tüm adaptörler de ayrı ayrı satılıyor.

Bir elektrikli el aletinden çok daha fazlası olan Ixo,kristal süslemeli Ixo Swarovski gibi sıra dışı tasarımları sayesinde de ilgi çekiyor. Ixo meraklıları, Ixo Configurator MyIxo sayesinde Aralık ayında sekiz yeni tasarıma daha şahit olacak. Popüler Ahududu Kırmızısı rengindeki Ixo da program içerisinde yer alıyor.