Bosch Termoteknik sadakat programları; iş ortaklarının işlerini ve uzmanlıklarını geliştirmelerine katkı sağlarken, aynı zamanda kolayca toplanan puanlarla da üyelerine çeşitli hediyelere sahip olma fırsatı sunuyor. 2019 yılına hızlı başlayan Bosch Termoteknik, yeni “İki Kat Puan Kampanyası” ile partnerlerine kazandırmaya devam ediyor. İki kat puan avantajının yanı sıra, toptancı üzerinden gerçekleştirilecek tüm Bosch yoğuşmalı kombi satın alımları için KDV dahil 118 TL prim kazanma imkanı da sağlıyor.

ÜYELERE BİRDEN FAZLA AVANTAJ

Bosch Termoteknik, Bosch Partner Program ile iş ortaklarıyla hem ‘Kazan-Kazan’ ilişkisi kuruyor hem de güçlü bir iletişim yürütüyor. Bu iş modeli aracılığıyla bayilerle daha kolay iletişim kuruluyor, sektörün geliştirilmesine katkı sağlanıyor ve üyelerin farklı şekillerde desteklenmesi hedefleniyor. Bu yıla ‘2 Kat Puan Kampanyası’ ile hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş, Bosch Termoteknik’in Kazan-Kazan stratejisine uygun olarak geliştirilen ve iş ortaklarına sunulan Partner Program’ın üyelerine her zaman kazandırmaya sürdüreceğini açıklıyor. Bosch Partner Program’ın yalnızca bir hediye portalı olmadığını dile getiren Aktaş, aynı zamanda iş ortaklarının gelişimini desteklediklerini, bu sayede son kullanıcıya verilen hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini açıklıyor. 

Bayilerin, Bosch Partner Program ile Bosch Termoteknik’in Manisa Fabrikasını ziyaret ederek üretimi gözlemleyebiliyor. Ücretsiz teknik eğitimlerin yanı sıra showroom ve pazarlama materyalleri gibi konularda da destekleniyorlar. Açık iletişime fokuslanan Bosch Termoteknik, Partner Destek Hattı ile programa üye olan sorularını telefon ve WhatsApp üzerinden anında cevaplandırıyor. 

SEKTÖRÜN AYRICALIKLI SADAKAT PROGRAMI: BOSCH PARTNER PROGRAM

Bosch Partner Program’ın işlevi iş birliği yaptığı partnerlerine, satış ve montaj yaptıkça puan kazandırmak ve üyelerine teknik eğitim, teşvik seyahat ile iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunmaktır.
Bosch yetkili toptancı bayileriyle iş birliği yapan montajcı alt bayiler için geliştirilmiş olunan bu sistemle sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması amaçlanılıyor.