Güvenlik ve iletişim ürünleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Bosch Bina Teknolojileri, COVID-19 salgını nedeniyle 2020 yılında yapılamayan 2019 yılının en başarılı iş ortaklarının ödülleri ile buluşmasını 2021 yılının hemen başında gerçekleştirdi.  

EMEA BÖLGESİNİN EN BÜYÜK İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ 5. KEZ ALDI

Geçtiğimiz yıl Bosch Bina Teknolojileri tarafından ayrıcalıklı iş ortaklarına layık görülen EMEA Bölgesinin En Büyük İş Ortağı ödülünü 5. kez alan Ateksis’e, yine 2019 yılına ait 4 ayrı ödülü daha takdim edildi. Bu yıl, Bosch Bina Teknolojileri Ülke Direktörü Altuğ Kökdemir ve Bosch Satış Kanalı Yöneticisi Köysel Çetin’in   Ateksis Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Ateksis İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Atila Özcan’a; Satış Direktörü Barış Kuş ve Proje Yönetimi & Teknik Hizmetler Direktörü Erhan Duman ve İş Geliştirme Direktörü Nezih Oral’ın nezdinde takdim edilen 2019 yılının Türkiye genelinde Güvenlik Sistemleri’nde En İyi Sistem Entegratörü Satış Performansı, Kartlı Geçiş Sistemleri, Video Sistemleri ve Yangın Algılama Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı ödülleri Ateksis ailesine verildi. Bosch, başarılı performansı ve süregelen güçlü iş ortaklığından ötürü Ateksis’e teşekkürlerini sundu. 

Bosch ile yıllara dayanan başarılı iş ortaklığının altında kendi kendinin en iyisi olma gayesi yattığını söyleyen Özcan, bu ruhu özveri ile taşıyan tüm ekip arkadaşları ve iş ortaklarına teşekkürlerini dile getirerek vurguladı.