Levron üretimini gerçekleştirdiği Aerogel ile tekstilden beyaz eşyaya, inşaat malzemelerinden boyaya kadar farklı sektörlerin ihtiyacına cevap veriyor. Firmanın hizmet verdiği en önemli sektörlerden biri de boru imalatı. 

Yüksek performanslı sistemleriyle Levron, sanayide boru izolasyonunda yaşanan yalıtım sistemlerinin kalın oluşu, suya ve neme karşı aşırı mukavemetsizlik, darbelere karşı hassasiyet, zor tamirat, kısa ömür gibi birtakım problemleri ortadan kaldırıyor. 
Levron Aerogel ile üretilen malzemeler kalınlığının yüzde 70 oranında azaltabilen özellikte olmasıyla maksimum fayda sağlıyor.

DARBELERE KARŞI DAYANIKLI

Suya karşı tam mukavemetli, darbelere karşı dayanıklı, kolay tamir edilebilir olmasının yanı sıra Aerogel, aynı zamanda 20 yıl kullanım ömrüne sahip. Tüm bu özellikleriyle enerjiden yapılan tasarruf sağlayan ürün işçilikten, malzemeden ve tesisin çalışma saatlerinden de tasarruf sağlayarak sanayiye maksimum sayda sunuyor. 

Ar-Ge çalışmalarını 2008 yılından bu yana sürdüren Aerogel, dünyada üretimi çok kısıtlı yapılmakta. ABD’nin yanı sıra Levron markası ile Türkiye’de de üretilmesi sebebiyle ekonomiye de katkı sağlıyor.