İskele ve kalıp sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan AS YAPI Elemanları, kalitesi ile prestijli projelerin tercihi olmaya devam ediyor. 

MAKSİMUM GÜVENLİK

İnşaat iskelesi ve kalıp sistemleri imalatı, projelendirmesi ve satışı gerçekleştiren marka, TS EN 12810 standardına sahip Güvenlikli Dış Cephe İskele Sistemleri ile Borsa İstanbul binasına çözüm sundu. Borsa İstanbul binasının dış cephe işlerinin gerçekleştirilebilmesi için Güvenlikli Dış Cephe İskele Sistemleri kuruldu. Kurulumu basit ve hızlı olan Güvenlikli Dış Cephe İskele Sistemleri ile As Yapı Elemanları, projeye avantaj sağladı. Yüksek yapılarda dış cephe işleri yapılırken çalışanların maksimum güvenliğini sağlayan Güvenlikli Dış Cephe İskelesi, yerleşim birimi içinde ise yayaların can güvenliğini sağlıyor. Güvenlikli Dış Cephe İskelesi elemanları çerçeve, yatay ve diyagonal elemanlarla birlikte sac kalas, kapaklı merdiven, yan korkuluk ve tekmelikten oluşuyor. 

TS-EN 12810 ve TS-EN 12811 standardına uygun üretilen Güvenlikli Dış Cephe İskele Sistemleri, her katta sac kalaslar konularak güvenlik çalışma ortamı sağlıyor. Kapaklı merdivenler ile katlar arasında güvenli geçiş emniyeti sağlayan firma, sistemi sabitlemek için duvar bağlantı tiji ile bağlanıyor. 

Çalışmalarında müşteri memnuniyetine odaklanan As Yapı Elemanları, ürün ve hizmet kalitesi ile projelere değer katıyor.