Bolu Çimento fabrikasının Sarayköy'deki şubesi, 1996 yılında paketleme ünitesi olarak kurulduktan sonra 1998’de öğütme ve paketleme tesisine dönüştürüldü. 2015’te döner fırın ve öğütme kapasite artış yatırımı tamamlanan fabrika, yıllık 1,2 milyon ton klinker ve 1,7 milyon ton çimento öğütme kapasitesine ulaştı. Bolu Çimento’nun Ankara bölgesine yaptığı satışlar bu şubeden gerçekleşmektedir.

OYAK Çimento, İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı ile ilgili idari düzenlemelere uyumlu, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmayı, iş kazalarıyla meslek hastalıklarını önlemeyi ve bu alanda dünya standartlarının en üst seviyesine ulaşarak bunu sürdürülebilir kılmayı hedeflemekte olan bir şirket olarak fırın bakımları için Layher iskele ürünlerini tercih eder.
Layher iskele malzemeleri, erişimi zor ve kısıtlı çalışma ortamı bulunan yerlerde geniş ürün yelpazesi ile güvenli, pratik ve akılcı çözümler sunmakta. 
Layher iskele, tüm talepleri bütünüyle doğru bir şekilde karşılayabilmek için P2 güvenlik kurulumunu geliştirmiştir.
Layher P2 Güvenlik Kurulumu, topluca korunmayı sağlar.
Dikine aralıkları 2 m olan platformlar. Entegre olarak topluca yan korumayı sağlayan güvenli yapı tarzı. 2 m aralıklarla monte edilmiş platformlar sayesinde, bir üstteki platforma çıkıldığında her bir tarafta eşit yan koruma oluşturulacak şekilde alttaki düzeyin arkalıkları takılabilir.
Tesisteki Zifa P2 ürünümüz, kolay kurulum söküm özelliği ve hafif yapısı sayesinde güvenli ve hızlı bir çalışma imkanı sağlamıştır. Zifa P2, pratikte ve yüksek olmayan yerlerde çalışmak için kullanışlı bir iskeledir. Taşımak ve depolamak için katlayın – açın, platformları yerleştirin, işte bu kadar kısa sürede kullanıma hazır.

Ana ünite, kurulmuş ve yüklü durumdayken standart bir oda kapısından geçebilir. Ana iskele, karşılıklı montaj için alüminyumdan üretilmiştir, aluminyum arkalıklar ve çaprazlar kolaylıkla takılır. Aluminyum çerçeveli ve kontrplak (BFU 100G) tabanlı çalışma platformları, iç taraftan tehlikesizce tırmanmak için geçiş köprüsü olarak da kullanılmakta.

BİR BAKIŞTA KAZANIMLAR

Dahice kolay kurulum prensibi; Her seferinde bir üst platforma çıkıldığında çepeçevre saran yan koruma. Ek destekleri sayesinde daha sağlam hareketli iskele.

Platform aralıkları 2m; Montaj, çıkma, inme ve çalışma sırasında maksimum güvenlik.
Hareketli iskele elemanlarının veya iş malzemesinin katlar arasında kolaylıkla ulaştırılabilme özelliği.

Yenilikçi Uni montaj kancası; Montaj belirgin ölçüde kolaylaşmış, hızlı ve pürüzsüz bir kurulum ve sökme sağlanmıştır.

Layher aluminyum mobil iskeleler, Layher modüler sistem ile entegre edilebilir.