Öncelikle bayilikler vererek ürüne ulaşılabilirliği sağlamanın hedeflendiğini, kalıcı olabilmek için de inovatif ürünlerle müşterilerinin işlerini kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirten  BOGENN markasının Türkiye Satış Müdürü Emre Saka, 2023 yılı sonunda binlerce evi ve dolayısıyla içinde yaşayan aileyi BOGENN markasıyla oluşturulmuş termal konforla buluşturacaklarını belirtti.

"TÜRKİYE'DE YERDEN ISITMA VE OTOMASYON OLMAYAN EV KALMAYACAK"

Enerjide yenilenebilir kaynakların kullanımına yönelik yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve piyasanın buna yönelik keskin bir dönüşüme girdiğini ifade eden BOGENN Türkiye Satış Müdürü Emre Saka, otomasyonlu ve yerden ısıtmalı proje sayısının kısa vadede toplam yeni konut sayısının yarısına ulaşacağını tahmin ettiklerini söyledi. Saka, "Türkiye’de yerden ısıtma ve otomasyon olmayan ev kalmayacak diye düşünüyoruz" dedi.

ALDEA ISI SİSTEMLERİ BOGENN MARKASININ İLK BAYİLERİNDEN BİRİ OLDU

BOGENN markasının İzmir bayisi ALDEA Isı Sistemleri firması Pazarlama Müdürü Ozan Çakır Bey, piyasanın tam da ihtiyacı olduğu esnada kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile sektöre giriş yapan BOGENN markasının ilk bayilerinden olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Firmamız, yeniliklerin ülkemize kazandırılmasında her zaman öncü bir rol üstlenmiştir. BOGENN markasıyla uzun süreceğine inandığımız birlikteliğin imzalarını attık. İlk sevkiyatlar sonrasında kalite ve hizmet açısından müşterilerimizin memnun olması, bizim de yüzümüzü güldürdü. Doğru seçim yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

"BOGENN MARKASI DOĞRU ÜRÜNÜ VE FİYATI SAĞLIYOR"

Sektörde bir markanın uzun süreli tutunabilmesi için doğru ürün, doğru fiyat ve doğru dağıtım noktalarının olması gerektiğini belirten Ozan Çakır Bey, "BOGENN markası doğru ürün ve fiyatı sağlıyor, biz de bulunabilirliğin artması için dağıtım ve stoklamasını gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

TÜRKİYE'DE DE ÖNEMLİ PROJELERDE YER ALMAYA BAŞLADI

Yüksek teknolojiye sahip geniş ürün gamıyla bugüne kadar Dünya’da birçok projenin ısıtma çözüm ortağı olan BOGENN, Türkiye’de de önemli projelerde yer almaya başladı. Sektöre çok hızlı giriş yapan BOGENN markasının, gelecek dönemde de inovatif ürünler ile fark oluşturacağı ve prestijli projelerin tercihi olacağı düşünülüyor.   

 
 
 
 
 

"İÇ DENETİM MEKANİZMASI GÖREVİ ÜSTLENİYORUZ" "İÇ DENETİM MEKANİZMASI GÖREVİ ÜSTLENİYORUZ"