Yüzme havuzu ve yapay gölet uygulamalarındaki başarısıyla isminden söz ettiren İnsu Havuz ve Yapay Gölet Sistemleri, projelere değer katmaya devam ediyor. Markanın çözüm sunduğu projelerden biri de Sinpaş GYO’nun hayata geçirdiği Sinpaş GYO Aydos projesi. Tasarım çizgisiyle öne çıkan projede İnsu Havuz ve Yapay Gölet Sistemleri, biyolojik gölet uygulamalarına imza attı. 

BİYOLOJİK GÖLETLER GÜNÜN YORGUNLUĞUNDAN ARINDIRIYOR

Projede yaptıkları çalışma hakkında bilgi veren İnsu Havuz ve Yapay Gölet Sistemleri Genel Müdürü Makine Yüksek Mühendisi Bülent Başaran, Sinpaş GYO Aydos Biyolojk Gölet projesinde insanların günün yorgunluğundan ve stresinden sonra suyun yanı başında rahatlayabilecekleri su fısıltılarını dinleyebilecekleri, bitkilerle yakın temas kurabilecekleri göletlerin inşasını sağlamayı amaçladıklarını açıklıyor. Tercih ettikleri tasarım, konfor ve temizlik koşullarına göre (doğaya yakınlık derecesinin belirlenmesi) biyolojik sistemin belirlendiğini ve projeye özel planlama yapılarak sistemin başlangıç desteğinin ve bakım kılavuzunun en ekonomik koşullara göre belirlendiğini belirten Başaran, “Betonarme kurgulama üzerine mekanik sistemlerin entegre edilmesi ardından doğal görünüm sağlayan doğal taş ve bitki örtüsü tasarımlarının uygulanması tasarlandı.” dedi.

İnsu Havuz ve Yapay Göletler’in uzun yıllar içerisinde sektörde kazandığı tecrübe ve bilgi birimiyle 2017 yılı Şubat ayında yüzme havuzu ve yapay gölet uygulamalarını anahtar teslim yapmak amacıyla kurulduğunu belirten Başaran, firmalarının ileri teknoloji, mühendislik çözümleri ve sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tuttuğunu ifade ediyor. Müşterilerinin hayal ettiği tasarımları hayata geçirdiklerini dile getiren Başaran, insan sağlığı ve güvenliğini öncelikli ilke edinerek kaliteden ödün vermeden bugüne kadar birçok projelere imza attıklarını açıklıyor. 

Müşterilerinin her daim çözüm ortağı olarak yanında olduklarını aktaran Başaran; yüzme havuzu yapımı ve onarımı, yüzme havuzu ekipman, aksesuar  ve kimyasal satışı, yapay gölet imalatları, prefabrik havuz uygulamaları, süs havuzu imalatı,  sauna imalatı, hidromasaj havuzları imalatı, şok havuzu imalatı, buhar odası ve kabini imalatı, Türk hamamı imalatı, kar odası, buz çeşmesi imalatı, tuz odası imalatı, macera duşu imalatı gibi suyun olduğu tüm uygulama alanlarında hizmet verdiklerini sözlerine ekliyor.