Türkiye’de, yatırım amaçlı ev almanın an itibariyle iyi bir yatırım olduğunu belirten, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, insanların bir araya gelerek konuta yatırım yapmalarını önerdi.
Türkiye’de, yatırım amaçlı konut yatırımı için en uygun zaman olduğunu belirten, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faizden etkilenmeden, konut yatırımı yapılabileceğini belirterek, “Yatırım ya da tasarruf hedefli yatırımlarda da, bir araya gelerek, konuta yatırım yapılmasını öneriyorum” dedi.
Sıfır faizli ve taksitlerden etkilenmeden; Birevim’de ev alınabildiğine işaret etti.
 

4T, YATIRIM AMAÇLI EV SİSTEMİ

4T teminat sisteminde güvenilir bir yapılandırma vadeden Birevim, 480 kişilik tasarruf programları oluşturdu. Program, Türkiye coğrafyasındaki her hangi bir evi belirleyip, dijital ortamda kolayca almanıza imkan veriyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi güvenilir bir yapılandırma vadeden sistemin faizsiz ve taksitli olarak, birinci aydan itibaren, sıfır ya da ikinci el  ev sahibi olmaya imkan tanıdığını belirterek, şöyle konuştu:
"Sistem, ikinci el bir evi ya da henüz tamamlanan bir konutu, yine Türkiye’de istediğiniz bir kentten, 4T sistemiyle alabilmesine olanak tanıyor. Sistem hiçbir mağduriyet senaryosuna prim vermiyor.
Noter’in sıra tespitiyle ilgili gerçekleştirdiği kura çekilişine göre, birinci aydan itibaren evleri vermeye başlıyoruz.”