‘Türkiye’nin Penceresi’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Egepen Deceuninck, 6-9 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Avrasya Pencere Fuarı’nda başta Legend ve Legend Sürme olmak üzere tüm sistemlerini ve yeni çıkartmış olduğu metalik antrasit gri ve titanium sand renklerini sergiledi. Sektörün en önemli buluşma noktası olan Avrasya Pencere Fuarı, 100’ün üzerinde ülkeden 60 binin üzerinde sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerini bir araya getirdi. 

“SEKTÖR LİDERLERİYLE İŞ BİRLİKLERİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ”

Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden biri olan Egepen Deceuninck olarak, Türkiye’deki PVC sektörünün gelişimi için gerçekleştirilen tüm organizasyonları desteklediklerini ifade etti. 

Egepen Deceuninck olarak fuarlarda yeni trendlerini hedef kitlelerine tanıttıklarını belirten Özen, “Sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmeye yönelik yeni çözümler geliştiriyoruz. Bu nedenle, organizasyonda ısı ve ses yalıtımında en etkili ürün olan Legend ve Legend Sürme Sistemlerimizi ayrıca ülkemizin 55 ilinde 150 bayimizle hayata geçirdiğimiz, sektörde bir ilk olan Assist projemizi tanıttık. Ürünlerimize fuardaki ilgiden de oldukça memnun kaldık” dedi.