Gölgelendirme sistemleri sektöründe geniş bir ürün gamı ile müşterilerine hizmet veren Üşenmez Tente’nin öne çıkan sistemlerinden biri de Bioklimatik Pergola Sistemi. 
Bioklimatik Pergola Sistemini her türlü dış mekana uyum sağlayacak şekilde tasarlayabilen marka, modern ve estetik bir görünüm sunuyor. Hareketli mekanizmadan oluşan tavanı, güneşin geliş açısına göre kumanda yardımıyla lamelleri yönetebilen sistem, bu özelliğiyle konforlu bir yapıya sahip. Tavan sistemi tam toplanabildiği gibi lamelleri açılır konumda da bırakabilmekte. 

BİOKLİMATİK PERGOLA SİSTEMİ İLE AÇIK ALANDA ŞIK GÖRÜNÜM 

Klima, ısıtıcı, yerden ısıtma gibi sistemlerin de entegre edilebildiği Bioklimatik Pergola Sistemi, termal bir konfora sahip. Bu özelliğiyle sistem yaz kış tüm hava koşullarında kullanılabiliyor. Opsiyonel olarak güneş kırıcı panellere entegre edilen HDD LED, içeriden entegreli LINE LED şerit ve gizli SOFT LED aydınlatma seçenekleri de sunulan sistemde etrafını çevreleyen LINE LED şeritleri güneş panelleri tam açık konumdayken de mekanı içeriden aydınlatarak, konforlu bir atmosfer oluşturmakta, akşam boyunca yeterli ortam ışığı sağlamaktadır. Gizli SOFT LED aydınlatmadaki RGB özelliği ile sarı, beyaz, kırmızı renk dönüşümleri yapabilir. Böylece açık alanda lüks ve şık bir görünüm de elde edilir. Ayrıca dimmer opisyonu sayesinde ortalama gün ışık yoğunluğu ayarlanabilir.