Peyzaj sektöründe 15 yıllık tecrübesini 2013 yılında BİOART markası adı altında biyolojik göletler ve biyolojik yüzme havuzlarına aktaran BİOART, sektörünün güçlü isimleri arasında yer alıyor. Beş yılda 200 bin metrekareden fazla proje ve uygulama gerçekleştiren firma, BİOART kurulduğu günden itibaren geçen beş yılda bünyesinde bulundurduğu peyzaj mimarları, çevre mühendisleri ve biyologlar ile AR-GE çalışmalarıyla öne çıkıyor.
Biyolojik gölet, biyolojik havuz, peyzaj çalışmalarıyla da müşterilerine hizmet veren Bioart Biyolojik Tasarımlar’ın bir diğer nemli çözümü ise yeşil çatılar.

Bitki örtüsü ile kısmen veya tamamen kaplanmış çatılardan meydana gelen yeşil çatılar binaların, otoparkların, alt geçitlerin, sanayi tesislerinin ve birçok yapının çatılarını yaşanabilir kılmak ve çevresel faktörler açısından sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor. Son yıllarda özellikle şehirlerde sıklıkla hayata geçirilmeye başlanan yeşil çatılar, şehrin beton yığınları arasında yeşil alan sağlayarak, nefes almak için doğal bir alternatif sunuyor. Bioart Biyolojik Tasarımlar, bilgi ve tecrübesi ile yeşil çatı çözümlerinde de müşterilerine sürdürülebilir çözümler sunuyor.