Farklı tipolojideki projelere çözüm sunan ACP Yapı Elemanları’nın tercih edildiği yapı türlerinden biri de hastaneler. Bugüne kadar birçok farklı hastaneye çözüm sunan marka, Ankara’nın en önemli sağlık yapılarından biri olan Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü’nde de yer aldı. 

Güvenliğin ve hijyenin önemli bir kriter olarak çıktığı hastane yapılarında ACP Yapı Elemanları, ürün ve hizmet kalitesiyle fark yaratıyor. Marka, Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü’nde toplam 320 adet otomatik kapısı ile yer aldı. Ankara'da iki adet şehir hastanesi bulunduğunu bu hastanelerden birinin Bilkent Şehir Hastanesi olduğunu açıklayan Şirket Müdürü Erhan Karabağ, “Proje şu anda faaliyete geçmiş vaziyette. Bu proje kapsamında farklı mahallerde toplam 320 adet otomatik kapımız mevcut” dedi.Devam etmekte olan bir diğer projelerinin Etlik Şehir Hastanesi olduğunu açıklayan Karabağ, proje kapsamında mevcut 2600 adet otomatik kapı sözleşmesinin firmaları tarafından imzalandığını, çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

ACP Yapı Elemanları olarak prensiplerini "Gözünüz arkada kalmasın" olarak belirleyerek aslında ortaya zor bir iddia koyduklarına dikkat çeken Karabağ, kuruldukları günden bugüne yurt içi ve yurt dışında firmalarının kabul gördüğü önemli bir müşteri portföyü oluşturduklarını açıklıyor. Karabağ, bu değer yargısına sahip müşteri portföylerini geliştirerek firmalarını uluslararası alanda söz sahibi bir firma olma yolunda yavaş fakat emin adımlarla çalışmalarını sürdürdüklerini aktarıyor.