Bien’in 2019 yeni koleksiyonları Arizona, Turin ve Toscana kusursuz tasarımlarıyla seçkin mekanlara imza atıyor.  Büyük ebadın avantajlarını ve kullanım kolaylığını sunan Arizona, Turin ve Toscana, mekanlara şık bir hava katıyor. 

Bien’in bu yılki yeni koleksiyonları arasında yer alan Arizona Koleksiyonu, mermerin en ince damarlarına kadar her bir detayın yansıdığı kusursuz bir karo tasarımı. Zarif detayları kapsayan koleksiyon mermerin biricik, tek olma duygusunu en doğal şekilde mekana taşıyor. 

TURİN KOLEKSİYONU İLE MEKANA YENİ BİR SOLUK

Bien’in yeni tasarımlarında bulunan ve mermerin ihtişamını duvardan zemine taşıyan Turin Koleksiyonu mermere yeni bir alan kazandırıyor. Turin Koleksiyonu’nun haki ya da gri tonlarındaki tasarımları evinizin en güzel köşesini baştan yaratıp akıllardan çıkmayacak bir ortam haline getirmenize imkan tanıyor. 

Antrasit ve gri tonlarda üretimi yapılan 120x120 cm ebadındaki Toscana Koleksiyonu yüzeyindeki özel dokusu sayesinde yaşam alanlarına ‘’yaşayan bir malzeme’’ duygusunu katıyor. Koleksiyon hareketli ve göz alıcı mekanlar oluşturmak isteyenlere alternatif oluşturuyor.