Türkiye’nin en önemli milli saraylarından biri olan Beylerbeyi Sarayı’nda restorasyon işleri, Afix Türkiye, iskele sistemleri ile gerçekleştiriliyor. Özel bir ilgi, sabır ve beceri gerektirn restorasyon işlerinin en doğru bir şekilde sürdürülmesinde yüksekte çalışılmasına imkan tanıyan iskele sistemlerinin rolü önemli. Türkiye ve Avrupa normları olan TSE ve EN 12810-12811 standartlarına sahip iskele sistemleriyle restorasyon projelerini güvenli ve hızlı bir şekilde yapılmasına imkan tanıyor. Markanın bu alanda çözüm sunduğu en önemli kültürel yapılardan biri de Beylerbeyi Sarayı. Osmanlı döneminin en önemli yapıtları arasında yer alan, mimari özellikleri ile günümüzde dahi albenisini koruyan Beylerbeyi Sarayı’nın dış cephe restorasyon çalışmalarında AfiX İskele Sistemleri kullanılıyor. 
Belçika merkezli Afix Group NV firmasının iştiraki olan Afix Türkiye, iskele sistemleriyle 2011 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Flanşlı iskele üretimi, satışı ve kiralamasıyla müşterilerine hizmet veren marka, 2018 yılının başında Gebze Dilovası’ndaki yeni fabrikasına taşınarak Türkiye’de üretim yapmaya başladı. Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine hizmet sunan markanın AFİX Allround (Flanşlı İskele) sistemi, sahip olduğu özellikler nedeniyle birçok avantaj sunuyor.

Türkiye ve Avrupa normları olan TSE ve EN 12810-12811 standartlarına sahip AFİX Allround (Flanşlı İskele)’nin en önemli özelliklerinden biri iş güvenliği. Teknik özellikleri nedeniyle AFİX Allround, üzerinde çalışan personelin güvenli bir ortamda çalışmasına imkan tanıyor. Üretiminde ST 52 çelik kullanılması, et kalınlığının 3.2 mm, flanş kalınlıklarının 10 mm, AFİX Allround’in galvaniz kalınlığının ise 100-200 mikron arasında olması AFİX Allround (Flanşlı İskele)’un kalitesini arttırıyor.  Teknik özellikleri nedeniyle hızlı kurulum ve söküm imkanı sunan AFİX Allround (Flanşlı İskele), iş yapım sürecini hızlandırarak yatırımcısına zaman ve maliyet avantajı sağlıyor.