Endüstriyel ve dekoratif kaplamalar alanında faaliyet gösteren SKY Coatings markasının Go Serisi, karakteristik mekanlar tercih edenlerin yeni markası. Renkli bir mikro beton malzeme olan Go Serisi kuru ve ıslak alanlarda, yüksek yaya trafiği olan yerlerde, hem iç hem de dış mekanlarda özgün bir tasarım sunuyor. Düzgün bir yüzeye sahip olan Go Serisi, dayanımının ve yapışma kuvvetinin yüksek olması sebebiyle hızlı ve kolay uygulanabiliyor. 
Farklı renk seçenekleri sunan Go Serisinin öne çıkan ürünlerinden biri de Mikro-Beton Beyaz. Bu ürün gri renk paletini betonun duvar veya zemin üzerindeki etkisini elde etmek için tercih eden mimarların tam da aradığı renk. 
Mikro-beton ürünleriyle mimarlar projelerinde istedikleri bir renk elde edebiliyor. Zamansızlığın temsilcisi olan beyaz, iç mekanlarda modern, minimalist bir etki yaratıyor. Beyaz mikro-beton, renk ve dokusuyla hem endüstriyel hem de modern tarzlara uyum sağlıyor. 
Küçük alanları aydınlatan, görsel olarak zenginleştiren SKY Coatings markasının Go Serisinin Mikro-Beton Beyaz ürünü, yan renklerle birlikte kullanılarak karakteristik mekanların elde edilmesini sağlıyor.
Sıra dışı ortamların oluşumunda etkili olan Mikro-Beton Beyaz, duvarların yanı sıra zeminde de kullanılabiliyor. 
Zeminler için genellikle beyaz epoksi düşünülektedir. Beyaz reçine iç tasarım fotoğraf ve video çekimlerinde en iyi gözükmesine rağmen, epoksi reçinesi UV ışınlarına karşı hassastır. Uygulamada oldukça problemlidir ve uygulama sırasında üzerinde oluşabilecek en küçük hava kabarcığı veya üzerine düşebilecek tozunun bile epoksinin görsel alımı üzerinde olumsuz bir etkisi vardır. Tüm bunlara kıyasla Beyaz Mikro-Beton güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştirmez, mekanik hasara karşı son derece dayanıklıdır. Ayrıca temizlemesi kolaydır ve su geçirmezdir. 

BANYOLARDA BEYAZ MİKRO-BETON GO!

Beyaz, banyolar için en sık kullanılan renklerden biridir. Beyaz Mikro-Beton GO, derze ihtiyaç duyurmayarak banyolarda modern bir görünüm sunuyor.  En küçük banyoyu dahi daha büyük gösteren Beyaz Mikro-Beton GO, su geçirimsiz olması nedeniyle duş alanı ile banyo arasında bütünlük sağlıyor.