Atılan betonu sızmaz hale getiren, SupershieldAdmixPlus, betonu  koruyan ve ömrünü uzatan aktif maddeli (DPC Sistemi- Derin nüfuz teknolojisi) sıvı bir katkı maddesidir. Çimentonun nem/su ve hidratasyon alt ürünleri,SupershieldAdmixPlus'ın özel kimyasal yapısı,ile reaksiyona girerek, betonun hidratasyon aşamasında meydana gelen gözenek ve kapiler çatlakları tıkayan ve suda erimeyen bir kristal kompleks oluşturuyor. Böylelikle, beton, kimyasal maddelerin etkisine karşı korunmuş  ve bütün kütlesi itibarı ile kalıcı olarak her istikametten gelen su sızmalarını önlemiş olmaktadır. Daha sonraki zamanlarda yeniden su veya nem sızması, Kristal oluşumunun gelişmesi durumunda meydana gelmektedir. Bunların yanı sıra ADMIXPLUS, beton santrallerinde kullanılan her türlü çimento ile kullanıma uygundur.

SUPERSHİELDADMİXPLUS KULLANIMININ BAŞLICA AVANTAJLARI

Diğer usullere göre SupershieldAdmixPlus kullanımı, sızdırmazlık maliyetlerini radikal bir şekilde azaltmaktadır. SupershieldAdmixPlus kullanımında işlerin gerçekleştirme programlarında anlamlı bir azalma  sağlamaktadır, çünkü koruyucu kaplamaların uygulanması için betonun olgunlaşma süresinin beklenmesine gerek kalmaz.
SupershieldAdmixPlus, gözenekleri tıkamak sureti ile agresif kimyasal maddelerin girişini önleyerek demirin oksidasyonuna engel olmaktadır, böylelikle, aktif komponenti betonun sertliğini arttırır. Yapının bakım ve tamir maliyetlerini kendiliğinden tıkama özelliği sayesinde düşürür. SupershieldAdmixPlus, diğer sızdırmazlık sistemlerinden farklı olarak,  kullanımı ile yapılarda veya bütün işte uygulama ve proje değişiklikleri yapılmasına gerek yoktur. Özel formülü ile AdmixPlus, betonun, gerek fizik gerekse mekanik özelliklerini sağlamak amacı ile geliştirilmiştir. SupershieldAdmixplus, betonun reolojik özelliklerini etkilemez, ürününün rakiplerine göre bir diğer önemli farkı ise beton santralindeki otomasyon sistemine entegre edilmek suretiyle, sadece şantiyede değil beton karışımı esnasında da katılabiliyor olması. Admixplusın Likit forma sahip olması homojen dağılımda yüksek performans ve kütle yalıtımı için önemli olan tam penetrasyonda  önemini biraz daha arttırıyor.

ERGONOMİK VE EKONOMİK

SupershieldAdmixplus beton içerisindeki toplam bağlayıcı miktarının (çimento,cüruf,kül..vs) yüzde 1’i oranında kullanım oranına sahiptir. Ürün,beton programı ile eşzamanlı olarak su yalıtımı yapılmasını sağlıyor, böylece zaman ve işçilik maliyetinde sağladığı  avantajlarla kullanıcılarına  oldukça ergonomik ve ekonomik kullanımı sunuyor.

YEŞİL TEKNOLOJİ

SupershieldAdmixPlus, işlevini yerine getirmek için kaplama maddesi kullanılmaması nedeni ile gelecekte yüksek bir imha maliyetine gerek duyulmaksızın geri dönüşüme imkan sağlayacak şekilde çimentonun kimyasını kullanan ekolojik bir üründür. Bu nedenle SupershieldAdmixPlus kullanımı LEED kredisi elde edilmesine katkıda bulunmaktadır.