Enerji dağıtım, bina otomasyonu, kablo yönetimi ve enerji verimliliği alanlarında dünya genelindeki 25 fabrikası ile 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, Türkiye ayağında da fark yaratıyor. Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager tarafından geliştirilen Berker Serie 1930 aydınlatma anahtarı, eskimeyen klasik tarzı son teknoloji ile buluşturuyor. 
Dekorasyonda nostaljiden hoşlananların tercihi olan Serie 1930, kullanışlı ve sade görünümüyle, klasik bir şıklık sunuyor. Otomasyon sistemiyle uyumlu halde çalışan bu özel ürün aydınlatmanın yanında, tek bir dokunuşla perde-panjur, iklimlendirme ve müzik sistemini de rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ANAHTAR VE PRİZDE AVRUPA STANDARTI

Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Berker, kusursuz tasarımıyla yaşam alanlarına estetik katarken, bireysel tercihlere özel malzeme, renk ve baskı çeşitleriyle de kullanıcılara oldukça fazla alternatif sunuyor. Mevcut elektrik prizlerinin kaba görüntüsüne pratik ve şık bir çözüm sunan Berker serisi, dekoratif olarak mekanlara yeni bir soluk getiriyor, en küçük alanlarda dahi alternatif çözümler sunuyor.