Türkiye’nin köklü markaları arasında yer alan Berdan Civata, 1979 yılından bu yana başarısını her geçen gün artırarak bugün yurt içinin yanı sıra yurt dışında da önemli firma ve projelerin çözüm ortağı olmayı başarmıştır. Mersin’de üretim gerçekleştiren firma, ISO, TSE, ANSI, DIN, ASTM normlarına uygun olarak üretimini yaptığı standart ve özel cıvata, somun, saplama ve ankraj gibi her çeşit ve kalitedeki bağlantı elemanlarıyla hizmet veriyor.  

ISO, EN 17025 e göre Türkak’tan Akredite Test Laboratuvarı, sıcak ve soğuk cıvata üretim tesisleri, otomatik somun üretim tesisleri yanında ısıl işlem tesisi, elektro galvaniz, sıcak daldırma galvaniz ile çinko lamel kaplama tesisleri ile tam entegre bir cıvata fabrikası olarak ulusal ve uluslar arası pazarda önemli bir yere sahip olan firmanın en önemli ürünlerinden biri de somunlar. 

ÖZEL SOMUN ÜRETMİYLE MÜŞTERİLERİNİN İHTİYACINA CEVAP VERİYOR

Standart somunlar kapsamında Altı köşe somun, Fiberli somun, Bijon somun, TCDD Demiryolu Ray Somunları, Flanşlı somun, Kelebek somun, Kare somunve Döner pullu somunları da ürün gamında yer alan firma özel somunlarıyla da müşterilerine hizmet veriyor.  Firma çizme ve müşteri isteğine göre her türlü somun üretiyor.  Berdan Cıvata, aynı zamanda kanat saplaması somunları ( BARREL NUT) ile de müşterilerine hizmet veriyor. 

Bugün 50’yi aşkın ülkeye ürünlerini ihraç eden Berdan Cıvata, enerji nakil hatları, makine, inşaat, çelik yapılar, gemi inşa sektörleri, rafineri ve petrokimya tesisleri, demiryolları, yol, tünel, baraj inşaatları, ve rüzgar enerji sektörü için yüksek dayanımlı cıvata, ankraj, saplama, dişli çubuk ve somun üretimini uluslararası kalite standartlarında ve müşteri taleplerini dikkate alarak yaparak müşterisine avantaj sunuyor.