Beko, son teknolojiyle donatılmış, çamaşır ve kurutma makinelerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Beko, “Kurutma makinesi yokken ne yapıyormuşuz?” reklam filmiyle bir kez daha markasından bahsettirdi. 

Marka, evinde kurutma makinesi olmayan bir ailenin yaşadığı çamaşır çilesi ve bitmeyen çamaşır döngüsünü esprili bir dille ele alınan reklam filmiyle öne çıktı. 
Beko, çamaşır makinelerinin 14 dakikalık yıkama ve kurutma makinelerinin 30 dakikalık kurutma programlarıyla çamaşırları 44 dakikada yeniden giyilebilir hale getirererek kullanıcısına zaman kazandırıyor. 
Ayrıca Beko, 8 kg ve üzeri çamaşır makinesi alan tüketicilere kurutma makinelerinde 1000 TL indirim ve 30 gün koşulsuz iade fırsatı sağlıyor. Kredi World ile 3000 TL üzeri alışverişlerde de Beko Tost makinesi hediye ve 6 taksit imkanı veriliyor. 

A+++ enerji sınıfında yer alan Beko D 86 HP kurutma makinesi, 8 kg kurutma kapasitesine sahip olmasıyla da öne çıkıyor. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, Woolmark, değiştirilebilir kapak yönü, yorgan kurutma, yünlü kurutma ve havalandırma programlarıtla kullanıcısına avantaj sunuyor. Ayrıca sessiz programı ve bebek programıyla da fark yaratıyor.

A++ enerji sınıfında bulunan ve 9 kg kurutma kapasitesine sahip olan Beko D 90 HP kurutma makinesi, akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, SteamTherapy- Buhar programları, ProScent Teknoloji- Özel koku seçenekleri, değiştirilebilir kapak yönü, yorgan kurutma programlarıyla dikkat çeken üründe bebek programı da bulunuyor.

Beko D 91 HPS,Gri renk  kurutma makinesi A++ enerji sınıfında bulunuyor ve 9 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, değiştirilebilir kapak yönü, özellikleri bulunan üründe Pratik filtre, ProScent teknoloji-Özel koku seçenekleri, yünlü havalandırma programı, bebek programı, ekspres 30 programı ve yorgan programı da bulunuyor.

Beko D 91 HPS Premium seri kurutma makinesi ile Beko ise yine fark yaratmaya devam ediyor. A++ enerji sınıfında yer alan ve 9 kg kurutma kapasitesi ile avantaj sunan bu makine da akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, değiştirilebilir kapak yönü yer alıyor. Ayrıca Pratik filtre, ProScent teknoloji-Özel koku seçenekleri, Tazeleme programı, yünlü havalandırma programı, bebek+ programı, ekspres 30 programı ve yorgan programıyla fayda sağlıyor.